Wszyscy mają się dobrze

Everybody's Fine
2009
7,0 34 tys. ocen
7,0 10 1 33717
6,5 11 krytyków
Wszyscy mają się dobrze
powrót do forum filmu Wszyscy mają się dobrze

Niezły,choć czuje duży niedosyt.Film jest zbyt łzawy i sentymentalny,oraz bardzo przewidywalny.Od początku było wiadomo,że z tymi dzieciakami Roberta,to nie jest tak kolorowo,jak sobie to Robert wyobrażał(choć z drugiej strony,co to za problemy,dzieciaki z Bronxu to dopiero mają problemy).Czekałem na jakiś dramatyczny zwrot akcji,ale się nie doczekałem.Na plus na pewno pan De Niro.Nareszcie wybrał dobrą rolę(żal było patrzeć,jak ten świetny aktor ostatnio rozmieniał się na drobne).Drugi plus to piękne zdjęcia Stanów,niczym z oferty biura podróży(ach przejechać tak Stany od wschodu do zachodu).

ocenił(a) film na 9
kleju30

Przewidywalny?? To chyba nie ta definicja. Przewidywalne to są komedie romantyczne, bo na 99% jest pewne, że główna para i tak będzie razem.
Czyżbyś przewidział co stanie się z Davidem? Albo jedną z końcowych scen, w której pokazany jest obraz Davida. To co na nim było mnie po prostu rozwaliło. To była odpowiedź na wiele znaków zapytania.
Jak dla mnie film jest znakomity i porusza problemy w relacjach ojciec - dzieci.