Wszyscy mają się dobrze

Everybody's Fine
2009
7,0 34 tys. ocen
7,0 10 1 33717
6,5 11 krytyków
Wszyscy mają się dobrze
powrót do forum filmu Wszyscy mają się dobrze

Dokładnie jak moj poprzednik!Do tego filmu nie mozna siąść z przekonaniem że jest to komedia przy ktorej usmiejesz się po same pachy!Plakat moglby mowic inaczej a w rzeczywistosci to bardzo dobry film poruszający wątek aktualny w kazdym czasie.Swietna gra DE nIRO,wzruszajaca koncowka,dobra muzyka podkreslająca klimat filmu i swoisty morał na zycie - to wyróżnia ten film!Polecam!!!!!

ocenił(a) film na 8
brusik

Ja wlasnie po plakacie siadlam do tego filmu z nastawieniem, "a obejrze sobie komedyjke na dobranoc bo nie mam co robic". Nic bardziej mylnego bo dawno nie wzruszylam sie az tak.. Film zaskoczyl niesamowicie pozytywnie swoim poziomem - naprawde dociera do czlowieka. Podpisuje sie pod opinia Twa calkowicie :)

songerie

dokladnie ja tak samo wzruszylam sie bardzo... a w ogole troche przypomina moja historie moje realcje z moim ojcem i matka... POLECAM

songerie

no właśnie, ja też myślałem, że będzie to komedia, a tymczasem taki wzruszający dosłownie film. Polecam.

ocenił(a) film na 8
brusik

świetny, na poziomie, żadna śmieszna komedyjka

ocenił(a) film na 10
brusik

Jeden z lepszych filmów jakie widziałam, daje do myślenia...

ocenił(a) film na 8
brusik

Dobry, wzruszający film o tym co dzieje sie w naszym życiu. Rodzina, ambicje ojca, samotność..Dobre kino, polecam obejzec!!

ocenił(a) film na 8
agape13

Również się zgadzam, przyjemnie się go oglądało, świetna obsada i pomysł :)

ocenił(a) film na 8
brusik

świetny film, muszę przyznać że się popłakałem, choć rzadko mi się to zdarza, naprawde.