Dokładnie jak moj poprzednik!Do tego filmu nie mozna siąść z przekonaniem że jest to komedia przy ktorej usmiejesz się po same pachy!Plakat moglby mowic inaczej a w rzeczywistosci to bardzo dobry film poruszający wątek aktualny w kazdym czasie.Swietna gra DE nIRO,wzruszajaca koncowka,dobra muzyka podkreslająca klimat filmu i swoisty morał na zycie - to wyróżnia ten film!Polecam!!!!!
Ja wlasnie po plakacie siadlam do tego filmu z nastawieniem, "a obejrze sobie komedyjke na dobranoc bo nie mam co robic". Nic bardziej mylnego bo dawno nie wzruszylam sie az tak.. Film zaskoczyl niesamowicie pozytywnie swoim poziomem - naprawde dociera do czlowieka. Podpisuje sie pod opinia Twa calkowicie :)
dokladnie ja tak samo wzruszylam sie bardzo... a w ogole troche przypomina moja historie moje realcje z moim ojcem i matka... POLECAM
no właśnie, ja też myślałem, że będzie to komedia, a tymczasem taki wzruszający dosłownie film. Polecam.
Dobry, wzruszający film o tym co dzieje sie w naszym życiu. Rodzina, ambicje ojca, samotność..Dobre kino, polecam obejzec!!