PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470641}

Wszystko, co dobre

All Good Things
2010
6,6 38 tys. ocen
6,6 10 1 38293
5,3 13 krytyków
Wszystko, co dobre
powrót do forum filmu Wszystko, co dobre

Czas na filmowe zaskoczenie tak na koniec roku. Wyborny film poprzez niejednoznaczny scenariusz po naprawdę rasowe, wyraziste aktorstwo na pierwszym i drugim planie. Śmiało można napisać, że Ryan Gosling to geniusz naszych czasów - tu daje popis jakich mało. Kristen Dunst dla mnie od zawsze wielka, ale jakże niedoceniona - tu wychodzi przed szereg najlepszą rolą kobiecą w tym roku [sorry Nicole]. 9/10

użytkownik usunięty

dokładnie film rewelacja aktorstwo genialne i do tego film na faktach, trzyma w napięciu i to bardzo

ocenił(a) film na 7

Ryan Gosling stał się wyznacznikiem dobrego filmu:)

Nicolis

gdzie oglądaliście ten film tak zapytam? ;)

ocenił(a) film na 9
BlackySheep

na zalukaj (kropka) pl :)
a film godny polecenia :]

snowwhite25

jak dla mnie jedno z większych rozczarowań tego roku. Historia ma ogromny potencjał, ale irytowała mnie ta wręcz dokumentalna mania przedstawiania wydarzeń i kręcenia. Nie twierdzę, że mieli od razu robić film na modłę holywoodzką, ale zabrakło mi tego czegoś... Warto zobaczyć, ale jak dla mnie to zmarnowany pomysł.
Faktem pozostaje, że gra aktorów była kapitalna.

Do filmu zabierałem się już od jakiegoś czasu, ale ten "melodramat" w gatunku mnie zniechęcał... Na szczęście nie był to jakiś tam przesłodzony romansik. Mało filmów z 2010 widziałem, ale ten jest raczej jednym z lepszych. Gosling rzeczywiście ma parę niezłych ról na swoim koncie.