Już się nie mogę doczekać! Szkoda tylko, że tak mało powstaje tego typu filmów...Przygoda,
wolność, jedność z naturą. Kto podróżował i spędzał czas podobnie jak bohater wie o co chodzi! :)
Również oczekuję tego filmu, bohater podróżuję rzeką ja wolę rower lub pociągi kilkudniowe wypady w nieznane w letnie dni to naprawdę coś wspaniałego, uwielbiam gdzieś na skraju lasu, brzegu rzeki, wysokiej trawie łąk, wsłuchać się w rytm przyrody, jest to tak uspokajające i wspaniałe uczucie którego nie da żadna rzecz na komputerze czy komórce czy innych urządzeń od których wszyscy są na codzień uzależnieni.
To prawda, ja pochodzę z Beskidu Żywieckiego ale od 8 lat mieszkam w dużym mieście i dopiero jak się stamtąd wyprowadziłem to doceniłem potęgę i piękno przyrody której po prostu zaczęło mi brakować. Wiec jak tam wracam wsiadam na rower i pędzę przed siebie, piję wodę z górskich strumyków, słucham ptaków, patrzę na góry i doliny i są to dla mnie prawdziwe chwile szczęścia... Sam film zapowiada się bardzo ciekawie, też na pewno obejrzę jak tylko będzie dostępny, tym bardziej że jest kręcony w naszym pięknym kraju tak bardzo niedocenionym...