Albo nas przygotowują na taki scenariusz w przyszłości, albo mieli dobry pomysł. Wszystko trochę pozbierane z wcześniejszych produkcji o tematyce "nasze życie w przyszłości". Jedno czego brak to morału, może to dlatego że otworzyli drzwi do drugiej części. Jak zwykle znalazł się taki jeden z uczuciami w świecie zimnych serc, walczących o te sekundy gdy pieniądz nas opuścił. Doskonałe role ludzi dbających o własne miejsce na ziemi.
Nawet go Wam polecę.. Justin T. chyba woli aktorstwo, nawet dobrze się w tym odnajduję.
Zgadzam się z tym z Justin T. dobrze sobie radzi. To był drugi film z jego udziałem, który oglądałam i coraz bardziej mi on się podoba jako aktor :)
A co do filmu hehe śmiesznie było słuchać jak Olivia Wilde zwraca się do Timberlike per "synu" :Pp Takie nienaturalne i trochę nie mogłam się przyzwyczaić, no ale film tego wymagał :) Bardzo ciekawy pomysł, choć trochę bajkowy. Pasują tu opinie, które czytałam, że to historia w stylu Robin Hood'a w bardzo nowoczesnym wydaniu. Nie mniej film oglądałam z zaciekawieniem, napięciem i przyjemnością :) Także polecam!
Nie do końca taki futurystyczny. Wydaje mi się że życie pokazane w tym filmie jak najbardziej się już toczy, kto ma pieniądze ten żyje dłużej i lepiej, a system coraz bardziej od nas te pieniądze wysysa. Pokusiłbym się o stwierdzenie że film bardzo ogólnie opisuje nasze codzienne życie.
Film oglądało się dobrze, polecam :)
W naszych obecnych czasach jak nie masz kasy to kombinujesz i masz czas na to. Gdy sekundy uciekają przez palce to naprawdę ryje psychę...