PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624741}

Wyborcze jaja

The Campaign
2012
6,0 17 tys. ocen
6,0 10 1 17269
5,8 14 krytyków
Wyborcze jaja
powrót do forum filmu Wyborcze jaja

nie zauważyliście małego podobieństwa Marty'ego do Lecha Wałęsy?? Czyżby sugerowali się
czymś?? Ten wąs, sweterki, fryzura i t.p.??? Ogólnie spoko film.

ocenił(a) film na 7
impaler1

A czemu mieli by to robić?

hejmoll96

Czemu? Rety a czemu by nie? Lech też został prezydentem a był (przepraszam za określenie Tylko Elektrykiem).

ocenił(a) film na 6
impaler1

My z mężem od razu to załapaliśmy,że jest w nim coś z Wałęsy,dokładnie tak jak piszesz,nie wiem czy to celowy zabieg,ale chyba raczej nie.

robin17

Myśle ze celowy zamysł.

ocenił(a) film na 7
impaler1

Tak Wałęsa miał dwa mopsy i był ciamajdą. Czy to wynika z jakiś kompleksów że większość polaków doszukuje się wszędzie śladów polskości? Wszyscy mają polskie korzenie, Polacy to naród wybrany.

hejmoll96

Boże czepiasz się szczegółów. Jakby to miał być film o Wałęsie pewnie by się tak nazywał, ja mówię tylko o jakiejś inspiracji i podobieństwie...

ocenił(a) film na 7
impaler1

pewnie nie wiedzą kto to jest wałęsa

ocenił(a) film na 8
impaler1

Jeśli już na siłę szukać jakiegoś powiązania, to bardziej do Kononowicza :-)

markac

OOo też fakt. :)

ocenił(a) film na 6
markac

Bardziej chyba chodziło o to, kto i jakimi sposobami zostaje teraz "poważnym politykiem". Oczywiście, koniec końców lukrowe zakończenie i amerykański superpatriotyzm musiały pokazać, że i taki "ciamajda" chce jak najlepiej dla kraju, bo patriota i w ogóle twardy.

impaler1

Hm.. Podobny, ale czy ja wiem, czy celowo? Przecież nie mieliby powodów, żeby się nim kierować.