Wycieczka bez powrotu

One Way Trip 3D
2011
4,7 2,9 tys. ocen
4,7 10 1 2900
4,5 2 krytyków
Wycieczka bez powrotu
powrót do forum filmu Wycieczka bez powrotu

4/10

ocenił(a) film na 4

... gdyby nie zakończenie byłoby 3/10. Ogólnie film jak większość tego typu że grupka osób
gdzieś tam jedzie w dzicz i po drodze psuje się samochód, po 100 razy chodzą pojedynczo
załatwiać potrzeby fizjologiczne, po piwa, papierosy, chipy itd... Ale jak nie ma co obejrzeć to
może być.

meb90

A mnie się początek w miarę podobał , ciekawie się zapowiadało niestety od mniej więcej połowy zaczął obniżać loty. Co do końcówki domyślałem się, że może tak się zakończyć poprzez wątek z magicznymi grzybkami, aczkolwiek mnie ono zaskoczyło.

meb90

Wiadomo ;) Jak to typowy horror ;) Grupa studentów, zepsute auto, brak zasięgu :P Mogliby choć raz zaskoczyć widzów i mógłby działać choć telefon :P A co do filmu to w miarę ;)

ocenił(a) film na 5
x3kuniax3

Zgadzam się z poprzednikami, szczerze myślałam że będzie trochę wątków pikantnych :) ale no nic zaskakujące rozdzielania się zawsze mnie to zastanawia to takie debilne, ale coś się dziać musi...

sieradzkamadzia

Zgadzam się ;) Typowy film typu, że każdy się rozdziela, biegają i szukają nie wiadomo czego... Mogliby zaskoczyć czymś ;) Trzeba chyba samemu nakręcić horror i pokazać im jak to się robi :P

ocenił(a) film na 5
x3kuniax3

hehe dokładnie tak z różnymi elementami :)

sieradzkamadzia

Wiadomo :) Każdy film jest praktycznie taki sam :P Grupa nastolatków, studentów, niedziałające urządzenia itp :P A tak samemu się nakręci i będzie lepszy :P

x3kuniax3

Czekam więc na film, podeślij na maila mi :)

Moondog

hehe :P Nie ma problemu :P
Gustujesz w wielkiej ilości krwi :P ?

x3kuniax3

Gustuję w gwałtach analnych i kosmitach. Dostarcz mi ten towar bejbe.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
meb90

Szwajcarski ser zrobiony z "Drogi bez powrotu" ;) Ale faktycznie zakończenie na plus, więc ocena z 4 przeskoczyła automatycznie na 5. Ogólnie nie polecam, "na siłę" można obejrzeć ;)