... gdyby nie zakończenie byłoby 3/10. Ogólnie film jak większość tego typu że grupka osób
gdzieś tam jedzie w dzicz i po drodze psuje się samochód, po 100 razy chodzą pojedynczo
załatwiać potrzeby fizjologiczne, po piwa, papierosy, chipy itd... Ale jak nie ma co obejrzeć to
może być.
A mnie się początek w miarę podobał , ciekawie się zapowiadało niestety od mniej więcej połowy zaczął obniżać loty. Co do końcówki domyślałem się, że może tak się zakończyć poprzez wątek z magicznymi grzybkami, aczkolwiek mnie ono zaskoczyło.
Wiadomo ;) Jak to typowy horror ;) Grupa studentów, zepsute auto, brak zasięgu :P Mogliby choć raz zaskoczyć widzów i mógłby działać choć telefon :P A co do filmu to w miarę ;)
Zgadzam się z poprzednikami, szczerze myślałam że będzie trochę wątków pikantnych :) ale no nic zaskakujące rozdzielania się zawsze mnie to zastanawia to takie debilne, ale coś się dziać musi...
Zgadzam się ;) Typowy film typu, że każdy się rozdziela, biegają i szukają nie wiadomo czego... Mogliby zaskoczyć czymś ;) Trzeba chyba samemu nakręcić horror i pokazać im jak to się robi :P
Wiadomo :) Każdy film jest praktycznie taki sam :P Grupa nastolatków, studentów, niedziałające urządzenia itp :P A tak samemu się nakręci i będzie lepszy :P