Wykapany ojciec

Delivery Man
2013
6,5 45 tys. ocen
6,5 10 1 45053
4,7 10 krytyków
Wykapany ojciec
powrót do forum filmu Wykapany ojciec

Tylko tak bez spoilerów proszę ;) Bo mi sie wydaje że wszystko co w tym filmie miało być przekazane,
to zostało przekazane w zwiastunie. Myle się czy też nie?

ocenił(a) film na 8
Kasiaa303

Zdecydowanie zwiastun nie oddaje całości filmu. Poszłam dziś wieczorem do kina z przekonaniem, że będzie to typowa, amerykańska komedia w średnim wykonaniu, ze standardowym schematem, ale wychodząc z kina byłam naprawdę bardzo zaskoczona i nie żałuję wydanych pieniędzy. Film godny polecenia :)

luizjana_

dziękuje za opinię, może jednak sie skuszę na pójście do kina ;)

ocenił(a) film na 7
Kasiaa303

Ja bym po prosił o wyrażenie opinii mężczyzny. Bo 90% jest opinii kobitek, albo "fajnie oglądało się z dziewczyną"

nildur

Film jest sympatyczną, ciepłą i subtelną komedią obyczajową, miejscami naprawdę śmieszną (Chris Pratt!). Spodziewałem się czegoś głupkowatego, dostałem coś zaskakująco pozytywnego. To prosty film, ale miło się go ogląda.

ocenił(a) film na 7
mjoodek

Dzięki, twój avatar mnie przekonał

ocenił(a) film na 7
nildur

Zdecydowanie facet też może obejrzeć.Dobry lekki film.Osobiście lobię filmy,w których gra Vince ;)

ocenił(a) film na 7
nildur

Wg mnie ok - czasu poświęconego na obejrzenie nie żałuję:) Jak dla mnie obyczajowy z elementami komedii, no i niewiarygodna historia stanowiąca podstawę scenariusza - postawcie się na miejscu gościa... He, he, he:)