dla mnie fajny niezły chociaż koncówka niezbyt ogólnie film dziwne wrażenie sprawia a Bianca Bradey ładna i fajnie zagrała ale dla mnie to Wolf Creek 1 i 2 sa lepsze i Świt Żywych Trupów mocniejszy jest i to dużo ,efekty też Powrót Żywych Trupów i Martwica Mózgu nie do przebicia i nie do osiagniecia sa świetne
nie mów tak znam sie na horrorach o zombie i na gore i innych też ja wiem ze niektórzy nnie lubia takiego kina ale w niektórych krajach ten gatunek jest popularny i kino akcji te ż ,s -f tez lubie szczególnie Terminatora ,Obcego i Gwiezdne Wojny 4-6,chociaz te nowe tez były dobre tak sie nie pisze niektorzy mysla ze moga wszystko pisać a tu najwięcej jest takich tekstów
dlaczego We Krwi dales 5 dobry filmek Gina jest po czesci nowa gwiazda kina akcji Ścigana mi sie mniej podobala od tego i od Szybkich 6,ja tez na The Raid 3 czekam ale nie wiem czy będzie w tym roku i na BATMANvs Superman:)
jaki fajny We krwi?dla mnie tak niezły Gina powinna wiecej w takich grac ale jak ktos nie lubi,dla mnie nawet jak fabuła jest prosta to film nieraz jest dobry i fajny niekoniecznie musi byc wyszukany i na najwyzszym poziomie:)i grze aktorskiej wazne zeby akcja byla i sie fajnie tłukli,te od 12 lat niektore tez sa dobre