PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=91305}

Wyspa Doktora Agora

The Island of Doctor Agor
1971
7,3 118  ocen
7,3 10 1 118
6,0 2 krytyków
Wyspa Doktora Agora
powrót do forum filmu Wyspa Doktora Agora
Tender_L

tez bym sie chciala dowiedziec... i zobaczyc ten film:D

ocenił(a) film na 10
Tender_L

hej:) Lynch i Burton to moi ulubieni tworcy filmowi. Ich filmy ogladam po 10 razy ,a moze i wiecej. Sa niesamowite i niepowtarzalne. Pare lat temu musialam prosic ludzi zeby mi "jakos" załatwili te filmy za granica. Teraz naszczescie mamy youtube, misia lub emule. Gdy nie ma w wypozyczalni czy empiku to zawsze jest szansa ze na youtube bedzie :) pozdr

martitta208

na youtube go nie ma, albo nie umiem szukać... jeśli koś kiedyś wstawiłby ten film na youtube, albo gdziekolwiek, tudzież znalazł gdzieś nie wiem jakim cudem. To rada bym była gdyby wstawił tutaj link ze stroną, na której ten film zobaczyć można :)

Tender_L

Głosowali, bo widzą, że to film Burtona i tyle...

L_M

Szanowna Dwudziestko osób, które widziały ten film,
Zlitujcie się żesz i powiedzcie jak zdobyć ten film, albo jeszcze lepiej, wrzućcie go na jakiegoś youtuba.. Będę/będziemy dozgonnie wdzięczni ;)

13letni Tim Burton i jego pierwsze dzieło.. Muszę to zobaczyć!

Tender_L

http://www.torrentreactor.net/find/the-island-of-doctor-agor

niestety jest to płatne.

veneficalupus

Niestety strona nie działa. Jakieś inne pomysły?

Tender_L

zarzuć ktoś linkiem... ładnie proszę xd

SoKaM

Przylaczam sie do prosby, bo z checia bym to obejrzal. Szperalem troche w googlach, ale niestety nie znalazlem.

suaweq

Nie szukajcie, gdyż tego materiału nie ma w tak zwanej "ogólnie dostępnej sieci" (oczywiście może zaistnieć sytuacja, gdy ta wypowiedź stanie się nieaktualna-nieprawdziwa, w związku z tym pragnę zaznaczyć, iż posiada ona ograniczony termin ważności)

Tender_L

Można go zobaczyć na wystawach Burtonowskich w Nowym Jorku i Paryżu, a obecnie to nie wiem.