PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868569}

Wystrzałowe wesele

Shotgun Wedding
2022
5,3 9,5 tys. ocen
5,3 10 1 9494
3,6 5 krytyków
Wystrzałowe wesele
powrót do forum filmu Wystrzałowe wesele

Z całego serca chciałabym dać temu filmowi więcej ale chyba to za dużo nawet jak dla mnie. Lubię takie komedie, niedawno obejrzałam podobny film "Zaginione Miasto" z Sandrą Bullock i zdziwiło mnie jak dobrze się na nim bawiłam. Ale to... Nie wiem naprawdę jak podejść do tego filmu i gdzie szukać czegoś godnego zachwytu. Przyciągnęła mnie Jennifer Lopez, niestety jej ładna buzia to za mało. Zero polotu, śmiałam się na siłę. Nie polecam, nawet na nudny wieczór:(

white_lady

Poziom filmów osiągnął takie dno! Albo społeczeństwo jest teraz takie głupie. Tego nie da się oglądać!!!

TobiWUJO

Dobrze powiedziane, ten współczesny szajs nie daje się oglądać. Wolę oglądać stare filmy z lat 60, 70,, 80 ,90 niż ten syf dla małolatów.

white_lady

Tego jeszcze nie widziałem, a film Zaginione miasto też mi się podobał. Lubię filmy z Jenifer, od czasu jej genialnej, jak dla mnie roli w Shades of Blue. Do tego widziałem jak ciężka pracę wkłada w to by mieć to co osiągnęła i dlatego ją podziwiam. Mam nadzieję, że ten film nie jest jednak tak zły jak sugerują komentarze. Ocenię jak obejrzę.

ocenił(a) film na 7
white_lady

Zaginione miasto to była dopiero tragedia. Dawno nie widziałem tak złej komedii. Tutaj bawiłem się 10 razy lepiej. Ale każdy ma inny gust

white_lady

Ja odniosłem totalnie inne wrażenie. Bawiłem się bardzo miło.

ocenił(a) film na 8
white_lady

Film nie jest wybitny ale taki ma być. Nie zasługuje na ocenę 1