Dobra, przyjemna komedia choć na pewno nie jakaś wybitna. Ocena filmu to tylko 5,8 i pewnie będzie dalej spadać bo po tym szumie medialnym i tematyce filmu w Polsce film musi być zjedzony przez "hejterów" których jedyne argumenty to "prymitywny" i "gdyby nie szum nie byłoby sukcesu" lub "tam giną ludzie".
Wg mnie film jest strasznie słaby, jeden z najgorszych Setha, może gdyby była to 100 % parodia ( jak np. Hot Shots ), to inaczej bym ten film odebrał, dodatkowo gra Jemesa Franco jest tak tragiczna, że szkoda gadać ( pewnie taka miała być jego postać, co nie zmienia faktu ...)
Nie mam problemu z tym, że poruszają temat taki a nie inny...
popieram cie w 100%. polaczki cebulaczki mamy już taka naturę wszystko hejtować.. na imdb film ma ocene 7,7 na prawie 100 tys głosów. to mówi samo za siebie...
polacy są smutnymi ludźmi dlatego taka głupkowata komedia im nie podeszła, mi się podobała, nie doszukiwałem się tutaj jakiegoś wybitnego działa, miało byś śmiesznie, i było
ocena na imdb jest co prawda zawyzona, jesazcze pamietam byla ocena 9,9 zanim film pokazal sie w sieci( w cieci szybciej niz w kinach) z 40tys iloscia glosow.
Od tego czasu ocena ciagle spadałai pewnie jeszcze spadnie.
Duzo bylo dowcipow słownych więc osoby nie umiejące angiwelskiego mogły ich nie zrozumieć.
Film zasluguje na 6,7/10 według mnie,
Dokładnie tak jak autor topicu dobra przyjemna komedia w której idzie się pośmiać, równie dobrze i szybko wylatuje z pamięći