5,7 57 tys. ocen
5,7 10 1 57220
5,3 22 krytyków
Wywiad ze słońcem narodu
powrót do forum filmu Wywiad ze słońcem narodu

7/10

ocenił(a) film na 6

Dobra, przyjemna komedia choć na pewno nie jakaś wybitna. Ocena filmu to tylko 5,8 i pewnie będzie dalej spadać bo po tym szumie medialnym i tematyce filmu w Polsce film musi być zjedzony przez "hejterów" których jedyne argumenty to "prymitywny" i "gdyby nie szum nie byłoby sukcesu" lub "tam giną ludzie".

Lukasz_Broda

Wg mnie film jest strasznie słaby, jeden z najgorszych Setha, może gdyby była to 100 % parodia ( jak np. Hot Shots ), to inaczej bym ten film odebrał, dodatkowo gra Jemesa Franco jest tak tragiczna, że szkoda gadać ( pewnie taka miała być jego postać, co nie zmienia faktu ...)
Nie mam problemu z tym, że poruszają temat taki a nie inny...

Lukasz_Broda

popieram cie w 100%. polaczki cebulaczki mamy już taka naturę wszystko hejtować.. na imdb film ma ocene 7,7 na prawie 100 tys głosów. to mówi samo za siebie...

ocenił(a) film na 8
Lukasz_Broda

polacy są smutnymi ludźmi dlatego taka głupkowata komedia im nie podeszła, mi się podobała, nie doszukiwałem się tutaj jakiegoś wybitnego działa, miało byś śmiesznie, i było

ocenił(a) film na 6
ws96

ocena na imdb jest co prawda zawyzona, jesazcze pamietam byla ocena 9,9 zanim film pokazal sie w sieci( w cieci szybciej niz w kinach) z 40tys iloscia glosow.
Od tego czasu ocena ciagle spadałai pewnie jeszcze spadnie.
Duzo bylo dowcipow słownych więc osoby nie umiejące angiwelskiego mogły ich nie zrozumieć.
Film zasluguje na 6,7/10 według mnie,
Dokładnie tak jak autor topicu dobra przyjemna komedia w której idzie się pośmiać, równie dobrze i szybko wylatuje z pamięći