5,7 57 tys. ocen
5,7 10 1 57220
5,3 22 krytyków
Wywiad ze słońcem narodu
powrót do forum filmu Wywiad ze słońcem narodu

Badziew

ocenił(a) film na 2

Już wiadomo skąd taka "akcja promocyjna" filmu. Bez tego byłby finansową klapą.

dudi82

Lubię takich internetowych geniuszy. Jak film ma na siebię zarobić skoro jest dostępny za darmo w internecie ? ;)

ocenił(a) film na 5
XXXD

Kolega napisał, ze i tak by nie zarobił na siebie a tak to wytwórnia ma reklamę.
Ciekaw jestem czy zapłaciłbyś za bilet gdyby był wyświetlany w kinach?
Ja nie.

ocenił(a) film na 2
XXXD

Ty to dopiero geniuszem błysnąłeś :D. Twoim zdaniem film jest tylko na darmowych serwerach? A wiesz, że jest też do pobrania za pieniądze? Wiesz, że jest w wypożyczalniach? Twoim zdaniem wytwórnia wpuściła go do netu sądząc, że i tak dolara nie zarobi? Czytaj, bystrzaku :)
https://www.google.pl/search?q=interview+zarobi%C5%82&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=c r&ei=tn2zVLjeCcmxaeiUgeAD

dudi82

Zapewne film się zwróci po 10 kroć, bo pomimo że jest ogólnie dostępny w internecie kilka osób go zakupi.
Sony jak zawsze chciało zrobić sobie dobrą reklamę słabego filmu, to mnie jakoś szczególnie nie dziwi.
A że teraz film jest za darmo chyba oczywiste że nie zarobią na pokrycie szkód produkcji ;)

ocenił(a) film na 2
XXXD

Czy ty czytasz to co piszesz? W jednym poście piszesz "zwróci się po 10 kroć" i "nie zarobią na pokrycie szkód".

dudi82

Znasz pojęcie słowa ironia ?

ocenił(a) film na 2
XXXD

Było tak od razu mówić. Nie traciłbym czasu na spamerów.

ocenił(a) film na 2
dudi82

W rok radiu dobrze podsumowali jak sprzedać bardzo słaby film: niech puści się info o blokadzie przez północno koreańskich hakerów a najlepiej niech jeszcze prezydent skomentuje:D

ocenił(a) film na 1
dudi82

nic dodać, nic ująć... klapa na całej linii...