PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=686651}
5,7 57 tys. ocen
5,7 10 1 56813
5,1 27 krytyków
Wywiad ze słońcem narodu
powrót do forum filmu Wywiad ze słońcem narodu

Wiadomo na jakim etapie jest tłumaczenie przez nasze dzielne ekipy? :)

ocenił(a) film na 3
gondola_84

Być może Kim zagroził też wszystkim tłumaczom.

ocenił(a) film na 10
gondola_84

Można spokojnie oglądać bez napisów albo z angielskimi bo język jest bardzo prosty i po dwóch minutach oglądania zapominasz, że napisy nie są po polsku

chowder

To, że znasz język angielski wcale nie czyni Cię inteligentnym.
Jesteś idealnym przykładem tych słów.

ocenił(a) film na 10
gondola_84

Chciałem ci pomóc, bo też nie mogłem się doczekać na tłumaczenie no ale jak uważasz. Wesołych świąt

chowder

W momencie czekania na napisy, zapraszam do obejrzenia pierwszej polskiej video recenzji:

https://www.youtube.com/watch?v=5ZF-7kGYsdo

:)

chowder

Gdzie można obejrzeć z angielskimi napisami?

ocenił(a) film na 10
Praescientia

Ściągnąłem film z torrentów a napisy znalazłem w pierwszym wyniku google po wpisaniu "the interview subtitles"

ocenił(a) film na 8
gondola_84

Ja obejrzałam po angielsku i muszę przyznać że trudno będzie zrobić napisy do tego filmu, dużo gry słów, której nie potrafiłabym przetłumaczyć... Co nie znaczy że nie znajdzie się ktoś mądrzejszy, bo chętnie obejrzałabym wersję z napisami :)

Lisa_S

Ja wierze, że uda im się tak przetłumaczyć, żeby oddać cały klimat ;)

ocenił(a) film na 8
gondola_84

Ale z tym "they hate us cause they ain't us" ciężko będzie cokolwiek wymyślić xD

ocenił(a) film na 8
Lisa_S

(Ain't us szybko wypowiedziane brzmi jak anus)

ocenił(a) film na 7
Lisa_S

może tak?
nie są nami|ssą nam

ocenił(a) film na 6
maker3

Ten film aż tak prostacki nie jest.

ocenił(a) film na 9
Lisa_S

"nienawidzą nas bo nie są nami"

gondola_84

Do takiego prostego filmiku potrzebujesz napisow? Zalosne..l

Don__Tusco

Donald, jeszcze trzy miechy temu też byś potrzebował tych napisów, cwaniaczku.

skalar304

haha, piwo !

Mit_ek

Jak piwo to tylko Zimny Lech!

skalar304

Ale skoro ja prosty chlopak z Kaszub, magister historii, ktory doczejal sie juz wnoka, sie nauczylem angielskiego w 3 miechy, to autorowi tego tematu, pewnie szczylowi w okolicach 20-ki, tym bardziej powinno byc wstyd pytac o napisy do tak niewymagajacego intelektualnie filmu,

ocenił(a) film na 5
Don__Tusco

Za 100000 zł wydane na naukę jedynie debile by się nie nauczyły.

kurupi_katuava

So the fact that I did master English in only 3 months is a yet another proof of dmy unique intellectual qualifications to lead both Poland (I will return! After Bronek leave the Big Palace) and Europe.

Don__Tusco

Do autora postów skierowanych do mnie i obrażających moją osobę.
Praktycznie nie daje się wciągać przez takich prowokatorów jak Ty ale tym razem zrobię wyjątek i odpowiem krótko i treściwie.
Jesteś zwykłą pałą do szczania.
Uznałem, że odpowiedź na Twoje zaczepki dobiorę na takim poziomie, żeby mieć pewność, że wszystko zrozumiesz.
Adieu!

gondola_84

I co, ulżyło ci, ułomku, jak poza nieuctwem pochwaliłeś się jeszcze "elokwencją" (żebyś zrozumiał: to był sarkazm - po definicję tego słowa odsyłam do pierwszego z brzegu słownika języka polskiego)?

I jeszcze to żałosne "adieu" jak kropka nad i w słowie "idiota"... Wtrącanie obcojęzycznych zwrotów to zachowanie typowe dla zakompleksionych nieuków. W ogóle wiesz, z jakiego to języka? O to, czy w tym języku coś poza "adieu" umiesz, z grzeczności nawet nie spytam, żeby cie jeszcza bardzij nie pogrążać.

Adieu i krzyż ci na droge, kmiocie!

ocenił(a) film na 4
gondola_84

Polskie napisy już są w sieci np. na opensubtitles .org

ocenił(a) film na 7
dariusgromnicki

i na napiprojekcie też

ocenił(a) film na 6
gondola_84

jest już z napisami online np na kinomaniaku

gondola_84

Jest już wersja polska w 1080p: http://telecinema.tv/wywiad-ze-sloncem-narodu-11063