A raczej hałas wywołany chęcią wyreklamowania tego średniawego filmu- pełnego 'fekalnego' humoru (pierdy, rzygi itp.), gejowskich sytuacji na linii Rogen-Franco (coś musi być na rzeczy :p), seksistowskich tekstów i zbioru wielu popkulturowych stereotypów i banałów. Franco jak zwykle pajacuje, Rogen bez zmian. Kilka zabawnych sytuacji, kilka totalnych sucharów.
No i tradycyjna rozpierducha na końcu - w iście amerykańskim stylu :p
Ogólnie jakoś nie powala na kolana.
A piosenka Katy Perry "Firework" do końca życia będzie mi się kojarzyć z Kimem :D
mi tam się podobał :) nie oczekiwałem po nim jakiegoś głębszego przesłania, tylko miał lekko zaszokować i lekko rozśmieszyć, tak też i zrobił :)
mnie na kolana nie powalił, spodziewałam się czegoś innego :p Mnie nie zszokował, bo widziałam juz wiele amerykańskich filmów prześmiewczych wypełnionych paleniem trawy, seksistowskimi żartami, gejowskimi tekstami itp., ten różnił się tylko "umiejscowieniem". Film może się podobać, owszem- wystarczy popatrzeć na ocenę na IMDB- na dzień dzisiejszy ocena wynosi 8,9/10 od 60000 użytkowników.
Dobrze, ze kazdy ma swoja opinie!
Tutaj jest pierwsza polska video recenzja: https://www.youtube.com/channel/UCakXQhzbbQfAqG0rT9Byf1A
ocena zagraniczna może być po prostu inna od tej, która się faktycznie należy. Za jakieś góra 3 miesiące spadnie, bo nie oszukujmy się, cały atak hakerów to była reklama doskonała, co udowadnia ta ocena. Mi się spodobało, choć nie jest to jakaś taka inteligentna komedia, tylko ma rozbawić pierdami i rzygami. Niekiedy rozbawiła. Ale wyjątkowością tego filmu jest to, że główny zły nawet z imienia i nazwiska nie różni się od swojego realnego odpowiednika. A po nim co najmniej troszkę pojechali :)
ocena na IMDb jest taka wysoka, bo przed premiera byla akcja zeby oceniac ten film na 10 zeby zdobyl pierwsze miejsce w rankingu, co mialo spowodowac, ze wejdzie do dystrybucji. Przez dlugi czas utrzymywalo sie 10/10, ale teraz ludzie obejrzeli film, zobaczyli, ze jest beznadziejny i ocena spada w zastraszajacym tempie. Z godziny na godziny jest coraz mniejsza