Mega komedia, którą niestety zrozumieją tylko ludzie którzy nie żyją w smrodzie zadufania. Czyli generalnie jak nie sztachasz się swoim bąkiem to komedia dla Ciebie. Bardzo śmieszne żarty z gejów, seksu (analnego głównie) i dyktatury, dyktatorów w ogóle.
No właśnie, aż tak mi się ten film spodobał że poświęciłem mój cenny czas na założenie konta na filmwebie i danie mu oceny :) Po Twoim komentarzu to samo postanowiły zrobić inne osoby które razem ze mną go oglądały i podobał im się równie mocno co mi :) Więc gratuluję, za moment pojawi się jeszcze 5 ocen na 10, a wszystko dzięki Tobie :)
I co tym pokazałeś lub oni pokarzą, a raczej twoja osoba z multikontem?
Dać filmowi 10/10 nominowanemu w kilku kategoriach do złotej maliny. gratulacje za gust.
Po pierwsze tobie, ciebie piszemy z dużej litery jak piszemy do kogoś. Po drugie nie mam multikonta. A po trzecie o gustach się nie dyskutuje, gusta się ma. Jeżeli to do Ciebie nie dociera to proponuję zainwestować w jakieś lekcje dobrego wychowania czy coś w tym stylu. Przestań mnie trollować i jak Ci się film nie podoba to pisz sobie wedle woli gdzie chcesz byle nie do mnie bo pomyliłeś mnie chyba z kimś kogo Twoje zdanie obchodzi.
Człowieku jak chcesz kogoś czegoś uczyć zacznij od siebie. Bo raz w Polskiej pisowni nie ma "dużej litery", skąd taką wziąłeś? Pisze się z wielkiej litery jak już coś. A dwa w rozmowie na forum nie ma obowiązku stosowania wielkiej litery w zaimkach, ponieważ jest to rozmowa a nie oficjalne pismo.
Widocznie ty możesz być trollem i pisać oraz punktować gniota tylko, żeby komuś "nazłość" zrobić a inni nie mają prawa na głupotę odpowiedzieć?
Jak cie nie obchodzi to po kiego mi odpisujesz?
Forum nie forum ale w polskiej ortografii piszemy jednak zaimki wielką literą zwracając się kogoś i to Ci powie każdy polonista. Odwal się od moich ocen. Przyjmij do wiadomości że ktoś może mieć inne zdanie. Zresztą znając życie nawet nie obejrzałeś tego filmu. Rób sobie co chcesz tylko już nie pisz do mnie. Rozumiesz to czy tak bardzo pragniesz kontaktu z drugim człowiekiem że będziesz trollował każdą wypowiedź na forum byle tylko ktoś z Tobą pogadał? Poszukaj sobie znajomych poza ekranem komputera. I błagam nie marnuj swojego czasu na odpowiedź bo ja już więcej i tak nie odpiszę.
To po kiego grzyba odpisujesz za każdym razem?
Nie odpiszesz bo rodzice już zabronili siedzieć o tej porze na necie?
"powie każdy polonista" dziwne bo profesor Bralczyk ma odmienne zdanie, a to nie byle polonista z twojej podstawówki.
Film widziałem na twoje nie szczęście ale nie mam nastu lat, by humor na tym poziomie mnie bawił.