Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

TOTALNA LIPA!!!

ocenił(a) film na 1

Nie wiem nad czym tu się zachwycacie... Dawno nie widziałam tak żałosnego i dennego 'horroru'! Nie zasługuje to w ogole na miano horroru! Krfafa żeś? ;> Kurde.. Masarnia i nic więcej! I gdzie tu smaczek filmowy? Napięcie? Guufffno a nie film! Przewidywalny niesamowicie! .. Jedyne, czego się bałam to to, że film będzie trwał jeszcze dłużej.. A nawet chwili więcej chyba bym nie wytrzymała. Bo dusiłam się ze śmiechu. Ot wszystko.

Odradzam.

ocenił(a) film na 3
dux

Wiem dobrze co pisze i nie mam zamiaru Ciebie "pogrążać" choć nie wiem w jakim kontekscie to mnialo być. Ja tylko oceniam stojąc z boku tą dyskusje i widze że do niczego ona nie prowadzi. Ani Ty pozostałych nie przekonasz ani oni Ciebie. Takich wontków już dziesiątki na filmwebie widzialem. Zazwyczaj kończą sie bluzgami bo niby jak mogą sie skończyć skoro żadna ze stron nie rezygnuje a obie chcą mieć ostatnie słowo.

ps: No bad filings.

ocenił(a) film na 1
Kalvis

Faktycznie, ogladam filmy zbyt długo żeby zmieniać swój pogląd na daną sprawę tak od reki. Jednak niezalezny obserwator moze wyrobic sobie wlasna opinie na temat, jesli tylko przeczyta kilka z powyzszych wypowiedzi...

ocenił(a) film na 1
Karla_9

Moim zdaniem ten film był nie tylko obrzydliwy ale i także śmieszny.Już to widze jakieś zniekształcone stwory porozumiewają sie za pomocą łoki-toki<lol>A czy on jest straszny??Ja sie przy nim nie bałam nie wiem jak inni:P.Pozdrawiam wszystkich i Szczęśliwego Nowego Roku:*:*