Ktore ze zdolnosci X-men`s chcielibyscie posiadac?:)
Ja zebym mial wybierac chcialbym miec moc fireman`a
DO Filippek
-wiem, moj blad juz w LO mialem z tego bure od pani z angielskiego czesto zapominalem,
- fireman = strazak, post byl pisany bez zastanowienia stad ta pomylka, (juz wyzej wspominalem) tak pozatym nie znam na pamiec wszystkich XMENs, stad nazwalem go najpotocznej czlowiekogien.
Juggernaut!!! jak bym sie wkurwil to bym rozwalil wszystko :) nie byloby wtedy biurokractwa, nie byloby przestepczosci, narkotykow, alkoholu... nic by nie bylo :D
a jakbym byl Magneto to wyszedl bym z budowo drog (metalowych), z budowa drog bym wyszedl. powtarzam z budowa drog!!
Ja bym chiała mieć zdolności alby Jane albo Mistique :) TO są moim zdaniem najlepsze zmutowane moce:D
Ja bym chciał mieć moc albo Nightcrawler(a) albo Pyro ponieważ są według mnie najfajniejsze
Ja bym chciała mieć moc Mistique :) Jednak wygląd "podstawowy" mógłby być taki jaki mam... Chociaż też bym specjalnie nie płakała, jakbym była niebieska ;) Tylko trudno by się było w tłum wtopić.
Samo zmienianie postaci bardzo by mi się podobało :)
Ja chciałbym mieć moc Marrow! Ona naprawdę wymiata :) Ewentualnie Archangela (o ile bym mógł tak wyglądać jak on ;) ) albo Mystique, to jedna z najciekawszych postaci. :) Pozdrawiam
Mistique rulezzzz :D ona ma najlepsze możliwości, bo razem z zamiana sie w kogoś innego, ma część mocy tej osoby... bardzo fajny bajer :P
Nie ma jego mocy, tylko wygląd................................
Niewiem skąd ci się to przyśniło
Moc Jean Grey najbardziej chciała bym miec ,oczywiście za nim przerodziła się w Dark Pheonix !!!! Mogła bym przez to pomagać ludzią rozwiązując ich problemy !!!! Chociaż posiadanie mocy ma swoje plusy i minusy !!! Plusem jest to że posiada się coś niezwykłego od innych !!! Coś co każdy pragnie mieć !!! Można oczywiście ułatwić sobie życie !!! i jak mówiłam pomagać innym !!! Minusem jest to że nie akceptowany przez ludzi człowiek - mutant jest skazany na alientacje czyli jest samotny !!! Można mieć też problemy zwią zane z kontrolą mocy .Nie zawsze jest to łatwe !!! ale ogólem sądze że warto mieć moc chodźby na jeden dzień aby zobaczyć jak to jest !!!
matrix1792