PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176910
4,3 45 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Film zrobił Gavin Hood – znany nam z „W pustyni i w puszczy”, a potem autor oscarowego „Tsotsi”. To kolejna słabiutka adaptacja komiksu. W roli głównej Hugh Jackman, podobno homo. Występuje także Liev Schreiber, którego nie lubię, bo nie uważam go za aktora.

oscar_4

Cóż za wyczerpująca argumentacja oceny!

Ile masz lat?

użytkownik usunięty
explojah

choćbyś nie wiem ile błędów znalazł, film nie zasługuje na 0! dobra gra aktorska, niektóre efekty specjalne wciskające w fotel (nie wiem jak wy, ale ja patrzyłam na to, co się dzieje, a nie czy sznurki są czy ich nie ma), i choć może był trochę sztuczny (że się tych pazurków przyczepię), to jednak jest świetną rozrywką! ach, ta scena skoku naszego bohatera przez płot, mina staruszki i tekst: 'kochanie, myślę że w naszej stodole jest nagi mężczyzna'... nie mogłam, świetne.
jest to jeden z filmów, przy którym ostatnio bardzo miło spędziłam czas i nie żałowałam pieniędzy wydanych na bilety. więc... na pewno na 0 nie zasługuje!
ja bym mu dała... pokusiłabym się na 6 lub 7, bo jednak fabuła trochę tandetna. ale dla widoku rozpadającego się reaktora i legendy o kochanku Księżyca... było warto.
a film jest dobry, warty obejrzenia.
i tyle.