A nie pomyśleliście matołki że mogłem zwyczajnie popełnić błąd przy zaznaczaniu "odpowiedz" ? ... (do czego zresztą nieoficjalnie przyznałem się w odpowiedzi z 28 kwietnia 2009 22:53).
"pewnie myslisz , ze jak masz scareface'a w awatarze to jestes fajny?"
Jestem, a co ? :>
Ten film jest zajebisty powinien mieć o wiele większą ocenę, ale jak w tym kraju jest tyle debili co założyciel tego tematu to się nie dziwię...
Owner (wyjatkowo skrajny optymisto) poczytaj troche w tym temacie:
http://www.filmweb.pl/topic/1128684/Od+cwaniak%C3%B3w+dla+%C4%87wier%C4%87+debil i+Czyli.html
I zanim wyzwiesz kogos od debili najpierw sprawdz czy ktos aby nie robi go z ciebie (dodatkowo)
Do deamona:
Myśle że poważni ludzie, którzy nie chodzą na takie szmiry (czytaj: nie chcą dać zarobić Foxowi oraz sprzyjać potencjalnym kontynuacjom takich (s)hitów) po prostu najczęściej darują sobie ocenianie.
Stąd "Taka" ocena.
Myślisz że czemu Szybci Wściekli (seria) mają na FW oceny blisko "8", albo powyżej ?
,,Myśle że poważni ludzie, którzy nie chodzą na takie szmiry (czytaj: nie chcą dać zarobić Foxowi oraz sprzyjać potencjalnym kontynuacjom takich (s)hitów) po prostu najczęściej darują sobie ocenianie."
No sorry, ale jak ktoś kto nie ogląda jakiegoś filmu mógłby mu wystawić ocenę, to jak ja miałbym oceniać jakiś melodramat, i miałbym dać mu ocenę 1/10, bo dla mnie to szmira i nie obejrzałem go. Jeśli ich nie interesuje taki gatunek to niech nie oceniają czego nie oglądali. Widać ludziom, którzy lubują się w takich filmach przypadł do gustu.
Mi się podobają Szybcy i wściekli, Foxowi nie chcę dać zarobić, ale nie zamierzam czekać 4 miechy gdy w sieci pokaże się DVDrip, więc wolę pójść do kina.