PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176759
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Sami oceńcie ,ja wiem że ten film to dno 2009

Dominfilmfan

spierdalaj, tylko tyle mam ci do powiedzenia

ocenił(a) film na 1
rpd0

xD

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 1
Dominfilmfan

Czyż bym kogoś uraził że jego ulubiona bajka to szajs.
TO nie jest X man , to harcerzyki.
Gdzie ta furia Logana, gdzie krew i flaki.(brak)
Gambit to cios poniżej pasa.(oczywiście w filmie).

Żal że coś takiego powstało.!!!!!!!!!!!!!!

Dominfilmfan

uraziłeś pare dzieciaków i nie wygrasz:/ ale i tak kupia popcorna i zabiora swoje paczki i słetaśne gerlsy i pójdą na eks men a po projekcji będą tak naładowani testosteronem że nawet żulowi z przystanku sie oberwie:D

ocenił(a) film na 1
Grey_3

do Transformers 2 :)

ocenił(a) film na 1
Dominfilmfan

Szkoda mi Jackmana bo to dobry aktor.
Zapewne reżyser chciał aby jego małe dzieci mogły iść na ten film bo to jest bajeczka.
Czemu Stan LEE pozwolił na to????????

Dominfilmfan

wędruje do nikogo Złota Malina

ocenił(a) film na 1
Dominfilmfan

Wydaje mi się że o Złotą Malinę będą walczyć DragonBall , Wolverin i może Transformers .

Dominfilmfan

do Dragon Ball Evolution :D :D chyba ten nowy X-men jest sto razy lepszy od s(hitu) Foxa :)

użytkownik usunięty
Dominfilmfan

ten film zdecydowanie zasługuje na maline

Dominfilmfan

ja pierdziele ! odczepicie sie od tych filmów ;/ w Ameryce powstaje więcej badziewia niż wszyscy jesteście świadomi .. Fakt faktem Transformers nie jest super dziełem ale najgorszy też nie jest

ocenił(a) film na 7
Dominfilmfan

Byłeś na jakimś specjalnym pokazie przedpremierowym, czy może oceniasz film na podstawie niedokończonej wersji wypuszczonej w sieć?

Gadreel

Pokazów przedpremierowych raczej nie było. Jedyna opcja to niepełna wersja z neta. Gratuluje recenzji :)
"Gdzie ta furia Logana, gdzie krew i flaki.(brak)" - wydaje mi się że w żadnym z dotychczasowych filmów czegoś takiego nie było? (chyba że o czymś innym mówisz - przypomnij bo poważnie nie kojarzę <myśli> )

Tak btw. Dla mnie to zaczyna być powoli denerwujące. Ludzie oglądają niedoróbkę, stwierdzają że film to totalne dno (o ciekawe czemu? czyżby ogólne braki?) później dają jakieś komentarze totalnie od czapy.

ocenił(a) film na 4
Dominfilmfan

Nie sądzę aby finalna wersja różniła się bardzo od tej, która wyciekła do netu. Mam na myśli fabułę. Efekty i montaż niektórych scen na pewno będą podrasowane i wszystko będzie bardziej się trzymało kupy. Moim zdaniem trylogia X-men mogła być dużo ciekawsza i nie spełniła do końca moich oczekiwań jako fana komiksu. To samo jest z tym filmem. Ogląda się przyjemnie ale to jeszcze nie to (nie chodzi mi o to, że film jest niedorobiony). I mam nadzieję, ze w ostatecznej wersji będzie inne zakończenie.

Dominfilmfan

bardzo slusznie kaktus. kilka dodatkowych scen i podrasowanie efektow nic nie zmieni. niestety weapon x to to nie jest. ale fox musi na tym zarobic, stad to wyglada tak a nie inaczej. przeciez polowa potencjalnych widzow to osoby ponizej 18 roku zycia, a 80 % w zyciu nie miala w reku komiksu. ogromne rozczarowanie dla fanow komiksu. jedyny plus to to, ze w ogole takie filmy ktos chce krecic.

apropo gambita to jest to kompletna porazka. deadpool strasznie nijaki. a to przeciez jedne z najciekawszych postaci.

Dominfilmfan

pierdollicie jakbyście oglądali już film...acha no tak, pewnie ogladales tą wersje z torrentów nie dokończoną , jak jej tam było workprint czy jakos tak, eh... po co ja sie sie tutaj

boost

A Złota Malina wędruje do......................
Foxa. Za DragonBall ewolucje i to szmire z Rosomakiem :P

ocenił(a) film na 8
Dominfilmfan

Oglądałem wersję "niedorobioną". Podobała mi się, no może nie bezkrytycznie, ale takie mocne 6 w porywach do 7. Może to nie najwspanialszy film roku i że do kina to bym na to nie poszedł, ale żeby Złotą Malinę od razu? Widziałem gorsze:D (dodam, że wiek gwałtownego rozwoju psychofizycznego mam już za sobą więc nie buzuję testosteronem na lewo i prawo).