PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176914
4,3 45 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Ja to czekam aż bandy kretynów rosomaka do avatara wrzucą :D tak jak to miało miejsce w przypadku pająka i Optimusa itd. itd. Dajecie! bo ja już widziałem i nie mam w avatarze bo ten film to gniot i nic go już nie uratuje i nie jest to prowokacja; napiszcie jak zjecie niedzielny obiad ze starymi, ja poczekam;)

shamar

lol..
ubawiłam sie setnie czytając ten topic... wszyscy juz pogodzeni, a wy dalej sie wyzywacie,
chyba sobie zapiszę w ulubionych ten topic, i jak bede miała zły humor poczytam sobie, to mi sie od razu poprawi..
XD
pozdrawiam wszystkich xDD

Grey_3

Ja mam Credda ;p Pierwszy!!! (obiad był dobry;D)

ocenił(a) film na 7
Grey_3

boże ale ze mnie kretynka mam Wolverina na avatarze. a nawet filmu nie widziałam!!!! pie... się Grey będę miała kogo zechce a ty nie masz prawa wyzywać mnie od kretynów......

wolvi24

widze że Hugh Jackman to Twój jakiś fetysz; wiadomka szpony, zarost na całym ciele i te sprawy

ocenił(a) film na 7
Grey_3

no i co z tego . lubię Jackmana- Wolverina (najbardziej w X1 kiedy jest jeszcze odrobinę "dziki") i zarost na całym ciele nie ma tu nic do rzeczy. ;-P

ocenił(a) film na 6
Grey_3

właśnie o co Ci ku*wa chodzi, ja od jakiegoś czasu mam wolviego na avatarze i co Ci do tego?? Zazdrościsz to zrób sobie taki sam. Pozdrawiam i nie żegnam się bo jestem nie wierzący.

Vampire19

właśnie o to chodzi; czekam na więcej mądrych wypowiedzi jak powyżej

ocenił(a) film na 6
Grey_3

spójrz na mój avatar i co teraz zrobisz ?? Popłaczesz się ??? Nie wiem po cholerę jest ten temat, kolejny shit nie wnoszący nic na forum.

Vampire19

powiem że jesteś kretynem bo uległeś i zmieniłeś avatar czyli jesteś gnojkiem o słabej psychice powodzenia. Ja się popłakałem ale ze smiechu

ocenił(a) film na 6
Grey_3

powiedz, że sobie zwaliłeś i ci ulżyło, nie wiem na h*j zakładałeś ten temat, żeby pogadać ze światem, patrzę na twoje posty na filmwebie i jakoś ten temat mnie nie dziwi, a do twojej wiadomości, dzięki że mi przypomniałeś bo akurat miałem zmienić avatar, a po drugie to od kretynów możesz wyzywać swoich kolegów z podwórka, bo ja cie ku*wa nie obrażam i nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu.

Vampire19

ja nie musze walić od tego mam dziewczyne tak to jedna z przedstawicielek osobnej płci których sie boisz i palisz cegłe; lubie teksty typu koledzy z podwórka MOAR Panie!!!!

ocenił(a) film na 6
Vampire19

PS:
Co ty mi w ogóle pier***isz o mojej psychice, znalazł się ku*wa psycholog,
ty masz na pewno zaje***tą psychikę, oho twardziel z ciebie, ale w gębie to każdy jest mocny.

ocenił(a) film na 6
Vampire19

wiesz co na ogół to palę drewno, bo wydaje mi się że cegłę jest ciężko spalić.

Vampire19

właśnie człowieku, większość moich postów jest jaka jest, bo jak widzę wypowiedzi wszystkich mądrych dzieciaków, co to nie one itd. heh plus z napisem na czole ściągaj filmy a nie majtki ble ble, to mnie krew zalewa i mam ochotę kupić buldożer wzmocnić go cementem i stalą i wpaść do Twojej miejscowości; chłopie "get a life" nie masz szkoły jutro? znowu będzie zaspany snuł się przez szkolny korytarz? Nie dociera to do Ciebie że Geneza to kpina; kpina z wszystkich myślących fanów a nie jak widzę w Twoim przypadku czasowej zajawki? kpina Panie! Bo jak przypomnę sobie jak moja luba trailer oglądała i sie darłem że ją zawleke na siłe do kina to teraz jest mi głupio wobec niej, i wobec siebie bo tych 2 godzin by nam nic nie zwróciło:P i jak jesteś mądrzejszy to już nic nie pisz i niech ten topic padnie pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Grey_3

o mnie się nie martw, nie mam jutro szkoły bo mam rekolekcje, a jeśli chodzi o genezę, to ja obejrzałem workprinta, i nie za bardzo mi się spodobał, film jest po prostu nudny + kilka nudnych scen z kanady, które także będą nudne, ale znajdą się w finalnej wersji. Film obejrzę jeszcze raz, ale na pewno nie w kinie, tylko w wersji DVDRip, bo do kina to żal pieniędzy na ten film.

ocenił(a) film na 6
Grey_3

o mnie się nie martw, nie mam jutro szkoły bo mam rekolekcje, a jeśli chodzi o genezę, to ja obejrzałem workprinta, i nie za bardzo mi się spodobał, film jest po prostu nudny + kilka nudnych scen z kanady, które także będą nudne, ale znajdą się w finalnej wersji. Film obejrzę jeszcze raz, ale na pewno nie w kinie, tylko w wersji DVDRip, bo do kina to żal pieniędzy na ten film.

ocenił(a) film na 6
Vampire19

Założyłeś ten temat tylko po to żeby się z kimś powyzywać i niestety się na to złapałem, bo jeśli nie to ten temat jest po to żeby filmweb był bardziej zaśmiecony, ale ja już nie mam zamiaru denerwować się przez, no właśnie nie wiem nawet przez kogo, bo nie wiem po co zakładałeś tak bezsensowny temat, chyba że ma jakiś cel, o którym napisałem wyżej, chcesz proszę bardzo wyzywaj mnie i tak nie wiesz do kogo to piszesz, więc mogę poprowadzić z tobą rozmowę, a jaka będzie z twojej strony to już twój wybór.

Vampire19

tak złapałeś i widać było że nerwy Ci poszły; (koleżance chyba Wolvi czy jakoś tak też:D) bo można było inaczej to rozegrać np: jak koleś który odpisał 1 na ten post^^; miłych rekolekcji; mi udanego poniedziałku:) i strzałka;) i ten film nie jest wart tych wszystkich emocji i ciśnień

ocenił(a) film na 6
Grey_3

żaden film nie jest wart żadnych emocji, bo to tylko płaski obraz na płaskim ekranie i dlatego ja raczej nie zakładam tematów tego typu.

Vampire19

hmm że żaden to bym nie powiedział:P ale Geneza nie jest ich warta chociaż początek i scena w Huey'u z Vietnamu cud!!!!

ocenił(a) film na 6
Grey_3

masz rację, początek jest genialny, i scena w której Logan i Victor są otoczeni przez wojsko, a Sabretooth szczerzy zęby no i to zatrzymanie obrazu, cud miód

ocenił(a) film na 6
Vampire19

wracjac do tematu, to naprawdę takich nie lubię, bo potem się unoszę nie potrzebnie, nie wiem z kim rozmawiam i jak się do niego odnosić, jeśli ktoś pisze sensowne tematy, to wiadomo jak się do takiej osoby odnosić - z szacunkiem itp. itd, ale Zakopmy topór wojenny :D:D

Vampire19

wiadomo jestem za żeby zakopać :D:D zakopany:):):):)

ocenił(a) film na 6
Grey_3

szkoda tylko, że na filmwebie nie można usuwać swoich postów, bo niektóre by się chciało, ale nie można.

Vampire19

można do moda napisać by usunął cały ten topic:), ale moim zdaniem niech sobie jest bo sama końcówka i wnioski są dobre odnośnie pyskówek i wyzywania na filmwebie

ocenił(a) film na 6
Grey_3

Może i masz rację, już niech zostanie, ale filmweb powinien przejść "Wielkie sprzątanie" bo jest tu więcej śmieci czyli zbędnych postów, niż na niejednym wysypisku :D:D:D

Vampire19

Proponuję nie odpisywać na ten Wątek a temat sam po cichutku przesunie się na koniec wątków bezsensu.

ocenił(a) film na 4
finsternis

A ja jestem za tym, by ten wątek jako idiotyczną paczkę bluzgów usunąć, a autorów co ciekawszych wypowiedzi odpowiednio ukarać.

Co kto ma do czyjegoś awatara. Każdy ma takiego jaki mu się podoba.

finsternis

BRAVO koledzy!

wnioski wins!

_

ocenił(a) film na 6
Grey_3

..no i? lepszy awek niż pisanie "pani Wolverinowa" lub "Grey" - co od razu kojarzy się (przynajmniej mi) z Jean Grey :>

diana6echo

Mi sie kojarzy z Grey's anatomy, ja tam niewiem ( co nie zmienia faktu że posiadacz tego nicka próbuje być mocny w internecie ale mu nie wychodzi, w realu pewnie jest pryszczatym gnojkiem)

ocenił(a) film na 6
rpd0

Nie trzeba od razu wyzywać od pryszczatych gnojków, spokojnie, niech już się tu nikt nie kłóci.

ocenił(a) film na 6
rpd0

Nie trzeba od razu wyzywać od pryszczatych gnojków, spokojnie, niech już się tu nikt nie kłóci.

rpd0

niechce się kłócić ale mając 22 lata nie mam pryszczy; (jesli Ty "kolego" wyżej je masz to znajdź dziewczyne może Ona Cie wyleczy, ale zanim ją znajdziesz to ja bede miał 30 na karku) hmm dlaczego taki nick bo kumpel na 1 roku studiów był pijany i tak do mnie gadał na imprezie i zostało:D a po disie w realu to byś miał świeczki w oczach;) ogólnie pozdrawiam i miałem nadzieje jak mój nowy znajomy od wczoraj Colossus18:) pozdro że ten wątek umrze, ale zawsze znajdzie sie ktoś z fajniejszym avatarem...

Grey_3

źle mi sie napisało to do kolegi co ma białego szczura w avatarze;)

Grey_3

być może rzeczywiście bedziesz miał wtedy te 30 lat na karku, a może kiedy będziesz sie w końcu w grobie przewracał, kto wie, może Fortuna się do ciebie nie uśmiechnie i spotka cię coś nieprzyjemnego kto wie :)

miejmy nadzieję że ten wątek umrze nie wcześniej niż ty pozdrawiam

a jeśli chodzi o mojego avatara to nie podoba mi się ona, poszukam innego białego szczura, ona są takie piękne, przebiegłe i podstępne

rpd0

a jeśli chodzi o mojego avatara to nie podoba mi się ona, poszukam innego białego szczura, ona są takie piękne, przebiegłe i podstępne

-gadasz jak homo-świr słodki jezu to jest najbardziej chore co dzisiaj przeczytałem i nie wiedziałem że avatar to "ona" krejzolu

Grey_3

wiem że ten avatar, pomyliło mi się, zamiast doszukiwać się literówek mogłeś napisać coś bardziej wyszukanego.....szkoda słów....pozdrawiam serdecznym spierdalaj :)

rpd0

hehe jesli chodzi o pozdrowienia to pozdrów odemnie matke;) wpadne wieczorem:)

Grey_3

sorryyyyyy ale nie mam matki..... :( tej nocy byłem nieźle wkurzony a ten tłuczek do mięsa sam wpadł mi w rękę...

ps:a w domu wszyscy zdrowi?

rpd0

pamiętaj że moje zawsze będzie na wierzchu

ocenił(a) film na 5
Grey_3

ja p. , jaki ty jestes rewolucjonista... pusty awatar jako oznaka buntu, sprzeciwu wobec ? wobec czego ? zenada.burundi.com... film calkiem niezly...