Witam, przeglądając pewne forum natknąłem się na coś takiego
http://nedds.pl/index.php?showtopic=162738&st=0&gopid=434088&#entry434088
założyciel tematu, uważa że film działa, ja ściągnąłem 1part, ale film jest zakodowany DMR, nie ma powodu aby user Kapitan Spectec kłamał, gdyż jest "test modem" i uploaderem na forum. Nie wiem jednak czy w to wierzyć
jaki trailer ? Przecież to dział wrzuty gdzie daje się linki do filmów, poniżej trailera jest 8 linków do rapidshare, i w nich jak twierdzi autor jest film !
też tak uważam, po prostu ktoś podpierdzielił dopiero co nakręcony film i go wrzucił do neta, i to jeszcze zakodowany
sceny jeszcze kręcą, a już jakiś idiota się znalazł co by miał film, pomyśl trochę czasem
..ja sama w domu miałam niedorobionego Hulka (tego z Baną) - zero tekstór, połowa dialogów nie nagrana - mistrzostwo świata ;)
.z tego co wiem, to wszystkie sceny z aktorami zostały nagrane - tylko efektów wizualnych brakuje :)
autor tematu napisał że film działa, jak już wspominałem to jest test mod i uploader, więc nie ma powodu aby kłamał, ponieważ pisał że już oglądał, ale w jakim stanie ten film jest to nie wiem. A po drugie to takie rzeczy się zdarzają, od tego jest internet
.ale ja sobie poczekam na gotowy film i obejrzę go w kinie - tak jak i inne dwie superprodukcje wchodzące na ekrany w 2009 ;]
posłuchaj daemon gó*no mnie to obchodzi czy to jest film czy nie, chcesz to sobie ściągnij, odkoduj i ciesz się ze masz film 4 miesiące przed premierą, a jak nie to nie zawracaj mi d****,
to ty zawracasz nam dupę rozpoczynając taki temat i próbujesz jeszcze ściągać to gówno, każdy czeka na premierę, nikt tutaj na cam mvs itp. nie będzie marnował czasu i wzroku
ja tego gówna nie mam zamiaru ściągać, poczekam na jakąś lepszą wersję, o ile to wogóle jest "jakaś" wersja, ściągnąłem pierwszy part z ciekawości, reszty nie mam zamiaru
ja prawie wcale nie chodzę do kina bo nie ma w moim mieście, ale może dla tego filmu zrobię wyjątek.
Cze widać nick jest jaki mail więc piszę.
Film znalazłem na stronce z torrentami więc.
Tak pozatym looknijcie sobie na to.
Są tam "nówki" i też mają zabezpieczenia.
http://www.torrentdownloads.net/
Wiec nie mowcie ze jestem idiota bo sami to sciagacie.
/Ps nie jestem juz (test modem) tylko do uploadowania wróciłem.
Pozdrawiam.
- Kapitan Spectec
tak jak mówiłem sceny jeszcze kręcą, więc cała gadka o tym ile będzie trwał film narazie nie ma sensu
,,In other Wolverine news, filming is actually not done just yet. Second unit crew filmed motorcycle stunt scenes along Interstate 55 in St. John the Baptist Parish, Louisiana this Thursday."
To w końcu to jest ten film czy jakiś joke? Pytam z czystej ciekawości, bo i tak do kina pójdę, ale takie coś może być ciekawym rarytaskiem, bo może zawierać np. ucięte w oryginale sceny (jeśli to to co myślę - wersja reżyserska).
Zabawne byłoby obejrzeć film o X-menach bez efektów specjalnych :). Jak machają rękami i strzelają oczami, ale tak naprawdę nic się nie dzieje ;).