PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Witam, przeglądając pewne forum natknąłem się na coś takiego
http://nedds.pl/index.php?showtopic=162738&st=0&gopid=434088&#entry434088
założyciel tematu, uważa że film działa, ja ściągnąłem 1part, ale film jest zakodowany DMR, nie ma powodu aby user Kapitan Spectec kłamał, gdyż jest "test modem" i uploaderem na forum. Nie wiem jednak czy w to wierzyć

ocenił(a) film na 6
Vampire19

trailer, no i co w tym takiego?

ocenił(a) film na 6
deamon82

jaki trailer ? Przecież to dział wrzuty gdzie daje się linki do filmów, poniżej trailera jest 8 linków do rapidshare, i w nich jak twierdzi autor jest film !

ocenił(a) film na 6
Vampire19

tia.. w wersji pewnie nie obrobionej komputerowo :>

ocenił(a) film na 6
diana6echo

też tak uważam, po prostu ktoś podpierdzielił dopiero co nakręcony film i go wrzucił do neta, i to jeszcze zakodowany

ocenił(a) film na 6
Vampire19

sceny jeszcze kręcą, a już jakiś idiota się znalazł co by miał film, pomyśl trochę czasem

ocenił(a) film na 6
deamon82

..ja sama w domu miałam niedorobionego Hulka (tego z Baną) - zero tekstór, połowa dialogów nie nagrana - mistrzostwo świata ;)

.z tego co wiem, to wszystkie sceny z aktorami zostały nagrane - tylko efektów wizualnych brakuje :)

ocenił(a) film na 6
diana6echo

wczoraj czytałem, że jeszcze coś tam kręcili

ocenił(a) film na 6
deamon82

autor tematu napisał że film działa, jak już wspominałem to jest test mod i uploader, więc nie ma powodu aby kłamał, ponieważ pisał że już oglądał, ale w jakim stanie ten film jest to nie wiem. A po drugie to takie rzeczy się zdarzają, od tego jest internet

ocenił(a) film na 6
Vampire19

.ale ja sobie poczekam na gotowy film i obejrzę go w kinie - tak jak i inne dwie superprodukcje wchodzące na ekrany w 2009 ;]

ocenił(a) film na 6
Vampire19

też mogę napisać w internecie co chcę, taki naiwny jesteś?

ocenił(a) film na 6
deamon82

.ehh. dokrętki - częste są :)

ocenił(a) film na 6
diana6echo

posłuchaj daemon gó*no mnie to obchodzi czy to jest film czy nie, chcesz to sobie ściągnij, odkoduj i ciesz się ze masz film 4 miesiące przed premierą, a jak nie to nie zawracaj mi d****,

ocenił(a) film na 6
Vampire19

to ty zawracasz nam dupę rozpoczynając taki temat i próbujesz jeszcze ściągać to gówno, każdy czeka na premierę, nikt tutaj na cam mvs itp. nie będzie marnował czasu i wzroku

ocenił(a) film na 6
deamon82

ja tego gówna nie mam zamiaru ściągać, poczekam na jakąś lepszą wersję, o ile to wogóle jest "jakaś" wersja, ściągnąłem pierwszy part z ciekawości, reszty nie mam zamiaru

Vampire19

Collosus a nie lepiej najpierw iśc do kina a później dopiero sie cieszyc filmem na kompie ??

ocenił(a) film na 6
Walker_

ja prawie wcale nie chodzę do kina bo nie ma w moim mieście, ale może dla tego filmu zrobię wyjątek.

deamon82

Cze widać nick jest jaki mail więc piszę.
Film znalazłem na stronce z torrentami więc.
Tak pozatym looknijcie sobie na to.
Są tam "nówki" i też mają zabezpieczenia.
http://www.torrentdownloads.net/
Wiec nie mowcie ze jestem idiota bo sami to sciagacie.
/Ps nie jestem juz (test modem) tylko do uploadowania wróciłem.
Pozdrawiam.
- Kapitan Spectec

ocenił(a) film na 6
Vampire19

tak jak mówiłem sceny jeszcze kręcą, więc cała gadka o tym ile będzie trwał film narazie nie ma sensu
,,In other Wolverine news, filming is actually not done just yet. Second unit crew filmed motorcycle stunt scenes along Interstate 55 in St. John the Baptist Parish, Louisiana this Thursday."

ocenił(a) film na 8
Vampire19

To w końcu to jest ten film czy jakiś joke? Pytam z czystej ciekawości, bo i tak do kina pójdę, ale takie coś może być ciekawym rarytaskiem, bo może zawierać np. ucięte w oryginale sceny (jeśli to to co myślę - wersja reżyserska).
Zabawne byłoby obejrzeć film o X-menach bez efektów specjalnych :). Jak machają rękami i strzelają oczami, ale tak naprawdę nic się nie dzieje ;).

ocenił(a) film na 7
Kik0

To chyba film głównie o Wovlerine...

ocenił(a) film na 6
Unimportant

.nie, o Marsjanach

Kik0

Ja również chętnie się wybiorę do kina ale chętnie porównał bym obie
wersje.