PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176774
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

DZIEŁO SZTUKI

użytkownik usunięty

Byłam w kinie... Jestem pod głębokim wrażeniem i nie omieszkam pójść ponownie ... Genialny !!!

ocenił(a) film na 1

zal.pl <za krotki><dalej za krotki>......

ocenił(a) film na 1
kenny01

zal.pl <za krotki><dalej za krotki>......

Zgadzam się, film jest wybitny i wszystkim polecam.

Czyżby jakaś prowokacja? Koło dzieła sztuki to to może leżało...

Sharis

Film bardzo dobry zgazam się. Może nie jakieś arcydzieło ale napewno bardzo dobry 8/10.

Kolega genialnych filmów widac nie ogladal,no to idz na to i przy okazji na kung fu pande... ta sama kategoria wiekowa

Zmarnowac taki material na pozadny film

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Walker_

ja jestem od dziecka fanem i sie zawiodlem... na 7 film, moze gdybym nie znal historii x-menow to by bylo wyzej

ocenił(a) film na 7
andorek

Ja znam historie X-Menów bardzo dobrze a pomimo tego film mi sie bardzo podobał, co z tego ze ma bardzo duzo niezgodnosci z komiksem i tak jest super :)

toc to na bajce dla dzieci wiecej krwi pokazali

ocenił(a) film na 5
JacekSzklarz

no i jest przekolorowany.. już w kreskówce poważniej do tego podchodzili.. a tu to co deadpool z kulami robił to było śmieszne, no i deadpool nie miał takich mocy... ta teleportacja to tez mnie kuła w plecy.

ocenił(a) film na 6
andorek

dla mnie film jest spoko, fakt arcydziełem nie jest ale napewno lepszy niz ostatnia czesc X-Menów. jeżeli tak bardzo chcecie krwi to zagrajcie sobie w gre pod tym samym tytułam gwarantuje że wasi przeciwnicy nie zachowaja głowy rąk ani nóg.

ocenił(a) film na 4

Film był ok, no może z wyjątkiem tego, że był niesamowicie płytki. Kolejne sceny powstawały wydaje się tylko po to, by pokazać a to cierpienie, ból czy odmienność Jackmana ( i nie mylić z wolverinem...). Pokazać, ale nie poprzez dialogi czy fabułę (równia pochyła.....), tylko poprzez napinanie mięśni przez niedogolonego przystojniaczka. Granica wiekowa odpowiednia. Oryginalna postać wolverine coś jednak w sobie miała.

ocenił(a) film na 10

Z tym "dzielem sztuki" to bym nie przepadal, ale to dobry film s-f. Jak ktos uwielbia efekty, to powinien byc zadowolony :)) Mnie sie podobalo, ale tak jak wspomnialem, do "dziela" mu daleko.