PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176759
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Gniot

ocenił(a) film na 4

Szkoda czasu na ten film. początek jest w miare ale pozniej przewidywalny - banalny

ocenił(a) film na 6
powerlifting

a mnie się podobał, podchodziłem do niego z dystansem, nie oczekiwałem arcydzieła, no i to co mnie najbardziej bolało to BRAK KRWI, nie żebym był jakimś wampirem, no ale troszku krwi by się przydało.

ocenił(a) film na 1
Vampire19

Kryzys, PG-13, Fox.
I wszystko jasne.

ocenił(a) film na 6
jantar20123

no niestety PG-13, ale gdyby było 18, to film zarobi grosze.

ocenił(a) film na 7
jantar20123

mam 14 lat, więc będe mogła iść na ten film, ale to juz jest przesada żeby w filmie krwi nie było!
nie lubie jak np. krew sika na prawo i lewo, ale jak ktoś, tak dla przykładu traci rękę (nie wiem czy w tym filmie) to krew musi być!
i większość filmów jakie niedawno powstały i maja kategorię PG-13 to filmy dla dzieci...

ocenił(a) film na 1
rozilla

W tym filmie nie będzie ani krwi przy ucinaniu koniczyn, ani nawet ucinania koniczyn !
Kroi sie film na który bedziemy mogli zabrać 8 letnią siostrę. Ja go olewam, nie dam zarobić Foxowi, bo inaczej bedziemy dostawać więcej takich "cukierkowych" szmir.
Polecam ci Mrocznego Rycerza i Sin City, a jak w przyszłości poznasz troche ciemną historie USA i zaczniesz przekładać fabułę nad typową akcję, Watchmen.

pozdrawiam

Ps. Mroczny Rycerz ma tez kategorie PG-13
Watchmen i Sin City chyba PG-15.

ocenił(a) film na 7
jantar20123

mrocznego mam na płycie i w kinie byłam, sin city będę musiała obejrzeć, ale już sie z kuzynką (12 letnia) umówiłam że razem jedziemy na Wolverina, to pojadę, ale pewnie będę żałowała, chociaż nigdy nie wiadomo...

pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 6
rozilla

sin city oglądałem, ale tam użyto sprytnego triku, niby jest tam ucinanie kończyn itp, ale krew jest żółta i tak bardzo nie rzuca się w oczy.

ocenił(a) film na 6
Vampire19

Zolta krew ma tylko ten pedofil, normalnie jest czarna albo biala :)

ocenił(a) film na 6
gumis1412

co za różnica, nie jest czerwona

ocenił(a) film na 7
deamon82

ale w gwiezdnych wojnach 'najładniej' pozbyli sie krwi...
bo przecież miecze świetlne wypalają ranę ;)