Szkoda czasu na ten film. początek jest w miare ale pozniej przewidywalny - banalny
a mnie się podobał, podchodziłem do niego z dystansem, nie oczekiwałem arcydzieła, no i to co mnie najbardziej bolało to BRAK KRWI, nie żebym był jakimś wampirem, no ale troszku krwi by się przydało.
mam 14 lat, więc będe mogła iść na ten film, ale to juz jest przesada żeby w filmie krwi nie było!
nie lubie jak np. krew sika na prawo i lewo, ale jak ktoś, tak dla przykładu traci rękę (nie wiem czy w tym filmie) to krew musi być!
i większość filmów jakie niedawno powstały i maja kategorię PG-13 to filmy dla dzieci...
W tym filmie nie będzie ani krwi przy ucinaniu koniczyn, ani nawet ucinania koniczyn !
Kroi sie film na który bedziemy mogli zabrać 8 letnią siostrę. Ja go olewam, nie dam zarobić Foxowi, bo inaczej bedziemy dostawać więcej takich "cukierkowych" szmir.
Polecam ci Mrocznego Rycerza i Sin City, a jak w przyszłości poznasz troche ciemną historie USA i zaczniesz przekładać fabułę nad typową akcję, Watchmen.
pozdrawiam
Ps. Mroczny Rycerz ma tez kategorie PG-13
Watchmen i Sin City chyba PG-15.
mrocznego mam na płycie i w kinie byłam, sin city będę musiała obejrzeć, ale już sie z kuzynką (12 letnia) umówiłam że razem jedziemy na Wolverina, to pojadę, ale pewnie będę żałowała, chociaż nigdy nie wiadomo...
pozdrawiam ;)
sin city oglądałem, ale tam użyto sprytnego triku, niby jest tam ucinanie kończyn itp, ale krew jest żółta i tak bardzo nie rzuca się w oczy.