PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176759
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Ile mozna...

ocenił(a) film na 6

Napalone małolaty dostające wzwodu na widok losowo wybranej Marvelowskiej postaci - jest!
Patosowa muzyczka przy co drugiej gadce/walce/twiscie - jest!
Zwolnienie tempa, megawypasne wybuchy, glowny bohater tyrajacy wszystkich i wszystko z adamentowym szponem w dupie - jest!
Mroczniejszy ton, ktory rzekomo ma zakryc papke amerykansko-hamburgerowego sortu - jest!

Ile mozna ogladac i tworzyc takie filmy?

ocenił(a) film na 6
Golan

ile się tylko da, tematów jest jeszcze wiele, więc i do pokazania tyle samo

ocenił(a) film na 2
Golan

dziwnie to brzmi, zważywszy że podniecasz się Batmanami Nolana :)

ocenił(a) film na 6
Rezun

Bo to jedyne dobre filmy o tej tematyce. Iron Man byl gniotem jak na to co zapowiedzieli i na sam fakt ze jest w 250 filmow wszechczasow. X-Men to juz totalna sperma na lokach. Ten trailer byl dobry jedynie na poczatku, muza zerznieta bezczelnie z innych tytulow, a pozniej standardowo sieczka, napiete mordy i prostackie haselka.

ocenił(a) film na 7
Golan

Przynajmniej filmy o x-menach nie udają że są czymś więcej niż tylko ekranizacją komiksu. Nic nie wkurza bardziej niż to co zrobiono z Batmanem - czyli udawanie że film w którym głównym bohaterem jest facet przebrany za nietoperza jest o czymś więcej. Poza tym muzyka w trailerach zawsze jest ściągnięta z innych filmów bo w momencie robienia trailera nie ma jeszcze skomponowanej muzyki do filmu . Więc akurat ta krytyka jest niecelna.

ocenił(a) film na 10
Golan

bedzie tego tyle i jest postaci ;) i prawie z akazdym razem dodaja kilka czesci

marcix0

Golan debilu nierzucaj sie jak wsza,jak ci sie niepodobają filmy to niekomentuj aż tak że musisz obrzucac błotem i to jeszcze przed premiera,wstydź sie.Wolverine zawsze był jedną z najpopularniejszych postaci w świecie komiksu i dlatego zasługuje na swój film który napewno niebędzie zwykłą papką dla dzieci ale mocnym kinem akcji tak jak Batmany Nolana.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Golan

Ty pierdolony Skurwysynu... niechciałem Cię drogi Golanie obrażac ale teraz przegiąłeś buraku.uważasz sie za jebanego znawce kina a ja mam prawo wyrażac swoje zdanie czego przyjąc niepotrafiłeś.może nazwałem cie debilem ale nic ponadto,zrobiłem to bo widze że skazujesz ten film na totalną porażke i już myslisz ze to bedzie papka dla dzieci.Gavin Hood jest bardzo dobrym rezyserem i napewno niezawiódł przy "Wolverinie".myśle że można sie spodziewac czegoś więcej niż tylko zwykłej naparzanki i efektów,miejsce na jakies przesłanie nawet też może sie znaleśc tak jak w Mrocznym Rycerzu.w końcu to bedzie film o niebyle kim a jak Hugh Jackman jest w obsadzie to już raczej papki sie niespodziewajmy a raczej mrocznego kina akcji.

ocenił(a) film na 7
Walker_

Zgadzam się z tobą. A tak nawiasem mówiąc to po chuj ktoś ocenia cały film po trailerze to trzeba miec nierówno pod sufitem. Nie masz zielonego pojęcia jak będzie wyglądał film to zamknij mordę =] Sory za te określenia ale to przez to że wolne się kończy^^