Napalone małolaty dostające wzwodu na widok losowo wybranej Marvelowskiej postaci - jest!
Patosowa muzyczka przy co drugiej gadce/walce/twiscie - jest!
Zwolnienie tempa, megawypasne wybuchy, glowny bohater tyrajacy wszystkich i wszystko z adamentowym szponem w dupie - jest!
Mroczniejszy ton, ktory rzekomo ma zakryc papke amerykansko-hamburgerowego sortu - jest!
Ile mozna ogladac i tworzyc takie filmy?
Bo to jedyne dobre filmy o tej tematyce. Iron Man byl gniotem jak na to co zapowiedzieli i na sam fakt ze jest w 250 filmow wszechczasow. X-Men to juz totalna sperma na lokach. Ten trailer byl dobry jedynie na poczatku, muza zerznieta bezczelnie z innych tytulow, a pozniej standardowo sieczka, napiete mordy i prostackie haselka.
Przynajmniej filmy o x-menach nie udają że są czymś więcej niż tylko ekranizacją komiksu. Nic nie wkurza bardziej niż to co zrobiono z Batmanem - czyli udawanie że film w którym głównym bohaterem jest facet przebrany za nietoperza jest o czymś więcej. Poza tym muzyka w trailerach zawsze jest ściągnięta z innych filmów bo w momencie robienia trailera nie ma jeszcze skomponowanej muzyki do filmu . Więc akurat ta krytyka jest niecelna.
bedzie tego tyle i jest postaci ;) i prawie z akazdym razem dodaja kilka czesci
Golan debilu nierzucaj sie jak wsza,jak ci sie niepodobają filmy to niekomentuj aż tak że musisz obrzucac błotem i to jeszcze przed premiera,wstydź sie.Wolverine zawsze był jedną z najpopularniejszych postaci w świecie komiksu i dlatego zasługuje na swój film który napewno niebędzie zwykłą papką dla dzieci ale mocnym kinem akcji tak jak Batmany Nolana.
Ty pierdolony Skurwysynu... niechciałem Cię drogi Golanie obrażac ale teraz przegiąłeś buraku.uważasz sie za jebanego znawce kina a ja mam prawo wyrażac swoje zdanie czego przyjąc niepotrafiłeś.może nazwałem cie debilem ale nic ponadto,zrobiłem to bo widze że skazujesz ten film na totalną porażke i już myslisz ze to bedzie papka dla dzieci.Gavin Hood jest bardzo dobrym rezyserem i napewno niezawiódł przy "Wolverinie".myśle że można sie spodziewac czegoś więcej niż tylko zwykłej naparzanki i efektów,miejsce na jakies przesłanie nawet też może sie znaleśc tak jak w Mrocznym Rycerzu.w końcu to bedzie film o niebyle kim a jak Hugh Jackman jest w obsadzie to już raczej papki sie niespodziewajmy a raczej mrocznego kina akcji.