PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Jutro wybieram się do kina i nie wiem czy mam zostawać do końca napisów, bo podobno coś tam jeszcze jest. W Iron Manie przegapiłem bo nikt mi nie powiedział, więc teraz chce mieć pewność. Tylko nie spoilerujcie, po prostu napiszcie czy jest tam jeszcze jakaś scena.

ocenił(a) film na 10
Biednarz

Nie wytrwałem do ostatnich ostatnich napisów, ale po tych pierwszych będzie jeszcze jedna scena, nic wielkiego. Może ktoś czekał dłużej i się podzieli :P

ocenił(a) film na 3
Biednarz

po za efektywnymi zdjeciami to film uważam za troche głupi i prostolinijny do bólu. nawet efekty specjalne były średniej jakości i mimo że byłem świadom tego że coś jest po napisach to doszedłem do wniosku że mam to gdzieś. przecież scena po napisach nie moze sprawić ze ten film uznam za dobry.

Biednarz

Po napisach jest krótka scena.

ocenił(a) film na 8
mjoodek

Cinema City Krakow Galeria Kazimierz, 2 maja, godzina 17:00

sa 2 filmiki po napisach

pierwszy filmik jest po napisach z obsada aktorska
[ SPOILER ]
Striker idzie i idzie i idzie, jadzie za nim samochod z wojskowymi i zabieraja na przesluchanie w sprawie zabicia generala
[ SPOILER OFF ]
zreszta ten filmik chyba byl wszedziej taki sam

natomiast drugi filmik jest juz calkowicie po wszytkich napisach
i ponoc ten mial byc rozny dla roznych kin, czy tez seansow (jakos tak pisali tworcy :P )

[ SPOILER ]
Wolverine siedzi przy barze i pije kilejnego shota, azjatycka barmanka mu polewa i rozpoczyna krotka gadke
- pijesz aby zapomniec ?
- pije, aby sobie przypomniec
[ SPOILER OFF ]

ogolnie troche malo jak na filmik na ktory trzeba czekac dlugie napisy ;)
ale fajnie laczy w calosc ;)

tylko ciekawi mnie czy naprawde sa rozne te filmiki :)

ocenił(a) film na 4
Sulikczek

ja nie czekałem, ale na youtube jest filmik, jak ręka deadpoola podnosi głowę^^

ocenił(a) film na 7
Biednarz

Jeżeli ma być dodatkowa scena to jest napisane "prosimy jeszcze nie wychodzić z kina". Byłam wczoraj w multikinie i podczas napisów nic takiego się nie wyświetliło. Wszyscy ludzie wyszli, myślę, pewnie coś źle w necie przeczytałam o tej scenie. po powrocie do domu lukam sobie na Workprinta i dodatkowa scena jednak jest... Wkurzyłam się, niby drobiazg ale powinni poinformować.

Kurza

Owszem ...sa 2 scenki...ja natrafiłem na takie same jak kolega czyli 1- Stryker i 2- Logan w Japonii.

ocenił(a) film na 7
Draven_81

http://www.youtube.com/watch?v=IgndmyItrg0&feature=related scenka z Deadpoolem

Biednarz

Kino w Częstochowie miało te same scenki:(.Film raczej średni-coś w stylu X-men3.Za duży miszmasz.Mogli trzymać się komkiksu-tam Logan też traci pamięć.Nie było też Stan'a Lee.