PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176759
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Jak ktoś wie, niech piszę. Jestem strasznie ciekawa.

ocenił(a) film na 2
MartWa

A skąd takie rewelacje że w owym filmie pojawi się gambit? Wolverine to nie X4. No chyba że ja o czymś nie wiem...

ocenił(a) film na 7
HuntMocy

Ja BŁAGAM!!! Nie używajcie nazwy X4... Łaaadnie proszę! Przecież sama nazwa wskazuje,że nawet gdyby zrobili film o takim tytule, to wszystkim kojarzył by się z komiksem o tej samej nazwie no! Ale z drugiej strony ja nie mam nic przeciwko połączeniu FF (Fantastic Four) z X-men... tylko jak wyjaśnić fakt nagłego pojawienia się Scotta, Emmy, Gambita... no i wogóle tego, że FFi X-men się znają? :PP

ocenił(a) film na 6
Annik_Black

o czym ty wiecznie zrzędzisz, Fantastic Four ma skrót F4 a nie X4 więc o co się czepiasz

deamon82

X4 to tytuł komiksu w którym X-men walczą razem z Fantastic four.Wiec chodzi o to by nie używać nazwy X4...tylko X-men 4...(jeśli o mnie chodzi to lata mi to:-))

ocenił(a) film na 7
Draven_81

Ech... no tak pojawa się taki ni stąd ni z owąd, nie dość że mnie oskarża o zrzędzenie, to na dodatek nie wie o co mi chodzi xP Panie idealny radzę troszkę więcej samokrytyki xP ;) (do demon83)

ocenił(a) film na 6
Annik_Black

a już myślałem że to do mnie, to mnie nastraszylaś

MartWa

Słyszałam, że Gambita ma zagrać Josh Holloway. Możecie go kojarzyć z telewizyjnego hitu LOST: Zagubieni. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam go sobie w tej roli, ale mam nadzieję, że się postara i jakoś to wyjdzie. Oby film nie okazał się klapą...