Hmmm czemu oni nie zrobili tego filmu tak jak był w komiksie ?
Wolverin był już taki jako dziecko ?? (odp.nie) Czy czasem Szablozebny i Wolverin nie zgłosili się jako ochotnicy do eksperymentu w czasie 2 wojny światowej ? (odp.tak) A no i zapomnieli o Kapitanie Ameryce który został stworzony w tym samym czasie. Widzieliście X2 ? Tam chyba ma wspomnienia jak został stworzony.
Jedyny "+" dla tego filmu to beda chyba tylko efekty ....
żal....
,,Wolverin był już taki jako dziecko ?? (odp.nie)"
co nie? czytałeś wogóle ten komiks, że mówisz ,,nie zrobili tego filmu tak jak był w komiksie"? odp.nie
,,Wolverin był już taki jako dziecko ?? (odp.nie)"
co nie? czytałeś wogóle ten komiks, że mówisz ,,nie zrobili tego filmu tak jak był w komiksie"? odp.nie
A do twórcy tematu:
to o czym piszesz to historia Wolviego sprzed "Kryzysu na nieskończonych ziemiach'. Kapitan Ameryka - 2 wojna światowa - czerwoni & naziści...daj spokój człowieku... nie wyobrażam sobie żeby te motywy, z komiksów z lat 50-tych, były jakkolwiek interesujące dla współczesnego widza.:/
Wolvie był taki jako dziecko (patrz komiks Origins).
I gdyby Kapitan Ameryka w tych swoich majtasach w kolorach flagi Amerykańskiej i skrzydełkami na głowie pojawił się w tym filmie... no comment:/
A nie 'i tego i tego'? Bo słyszałem że wszystkich boh. tam wzięli ... przez sito przepuścili.:)
adiipwnz coś mi się zdaje że albo inne komiksy czytałeś albo przeglądałeś tylko obrazki nie czytając komiksu. Wolvi miał szpony od dziecka a do eksperymentu sam się nie zgłosił i było to sporo lat po wojnie kiedy wszczepili mu adamantium. A z Victorem sprawa nie jest do końca wyjaśniona.
Wszystko powinni zrobić w dwóch częściach - najpierw wydarzenia z komiksu Wolverine Origin, a w drugiej części wydarzenia z Weapon X i byłbym w 100% usatysfakcjonowany.
oby film trwał conajmniej 120 min a nie jakto jeden user nawija 90 min bo mnie krew zaleje... to ma byc hit na miare Batmana a nie gówno.
A tam narzekasz :P
Najważniejsze, żeby Deadpool był tak poryty jak w komiksach :D
nienarzekam tylko film zeby był conajmniej dobry musi był długi i dokładnie opowiedziany, a nie na szybko jakby sie do sracza spieszyło... .licze jednak że bedzie trwał ponad 2h bo na to przeciez zasługuje historia o Rosomaku. spójszcie na trzecią częśc X-men jak ładnie film został spłycony bo był stanowczo za krótki i tak wszystko streszczono ze niewiadomo dokonca kto kim jest i wogóle, niby są tam nowe postacie a nijako je przedstawiono. Strażnicy Watchmen to maja szczęcie bo bedzie to 153 minutowe ambitne dzieło.
Oglądałeś X3 - według mnie w porównaniu z X1 i X2 wypada raczej słabo.
Film był za krótki oraz większość wypełniała akcja, przez co oglądało się go trochę jak urywki...
Oby tutaj film miał większą spójność.