W pełnym tego słowa znaczeniu......kochani z całego serca ni e polecamy, nie marnujcie funduszy na bilety do kina....nie warte nawet 1 punktu..
Dziewne dla mnie jest oceniać film który nie miał swojej premiery kinowej, a wiadomo że od początkowej projekcji do ostatecznego efektu jest duza różnica no a poza tym oglądajac nawet dobry film w fatalnej jakości na pewno nie może sie podobać.
Osobiscie sam ocenie jak pójde do kina :)
"oglądajac nawet dobry film w fatalnej jakości na pewno nie może sie podobać"
Nagroda za cytat roku wędruje do...
"oglądajac nawet dobry film w fatalnej jakości na pewno nie może sie
podobać" - pomijając już fakt, że tym oto cytatem massz szansę przejść
do panteonu sław to po prostu jesteś w błędzie, otóż:
- Primo: dobry film obroni się sam - nawet gdy jest oglądany w jakości
kinowego CAM-Ripa.
- Secondo: problemem wersji tego filmu, która wyciekła ostanio jest nie
jakość lecz niekompletność - brak części ścieżki dźwiękowej oraz efektów
specjalnych.
Dziwne Ale nawet workprint mi się podobał, Gambit tam gra !!! a że efekty nie dorobione,,,, phi film jest fajny!!! nawet wersja workprint!
jak masz 16 lat to idź na niego z dziewczyną i popcorn jej kup (śmiechawa będzie, wrzaski i inne wow, może telefon zadzwoni + tępe komentarze od misia jaki to on i ile wie o rosomaku); i przez takich kurwa ludzi nie chodzę w weekendy do kina fuck
Co ty pieprzysz gościu? Że niby tylko tępym 16 latkom workprint się
podoba? Rozumiem, że pewnie nie wiesz co to są previsy i stwierdzasz, że
są to ostateczne efekty specjalne(eee do dupy taki film, badziewne
efekty majom i wogule). Mi się workprint podobał, podejrzewam, że wersja
dokończona będzie jedną z najlepszych części.
worm nauczy się czytać tępaku ze zrozumieniem jakie efekty itd była o nich mowa w moim wczesniejszym poście?? ten film to dno i Twoja stara tez o tym wie
Popieram wszystkich co uważają ten film za dno 2009.
Szkoda czasu. To nie ten Logan, to nie ta Broń X tylko wilczek któremu obcięli pazurki i zamknęli w klatce zwanym Hollywood.
Ja chciałem masakry żołnierzy w bazie a nie klepanie po ryju.
Viktor był prawdziwą bestią ale powinien być większy.
Utrata pamięci przez Logana to brak szacunku dla tych co przez 50 lat rysowali komiksy z X menami i Wolverinem.
Co za kretyńskie komentarze odnośnie wielkości Creeda, typu ,,Viktor był prawdziwą bestią ale powinien być większy." Powtórzę po raz n-ty, Schreibera i Creeda dzieli zaledwie 3cm, to aktor odgrywający rolę Wolverine'a powinien być mniejszy, a nie najwyższy przystojniak na Ziemii. Jeśli wam się nie podoba, to proszę podajcie nazwiska aktorów powyżej 195cm, którzy umiejętnościami dorównują Schreiberowi, tylko bez tłumoków z Wrestlingu jak w ten X1 proszę.
Viktor był wzorowany na tej wersji Sabretootha:
http://www.marvelcomics.pl/stuff/covers/sabretooth_mary_shelley_overdrive/sabret ooth_mary_shelley_overdrive_1.jpg
http://www.marvelcomics.pl/stuff/covers/sabretooth_mary_shelley_overdrive/sabret ooth_mary_shelley_overdrive_4.jpg
Volvie imo jest przynajmniej o głowe za wysoki.