PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Dziś byłem w kinie na tym filmie i muszę przyznać, że pomimo narzekań jeba..ch krytyków niby wielkich znawców i fanów film był bardzo dobry i miło mnie zaskoczył.
Efekty specjalne nie dorównywały Transformers'om bo to ciężkie zadanie ale były naprawdę na wysokim poziomie. Dużo akcji, walk i dobra fabuła sprawiła, że ten film jest według mnie najlepszą z części X-Men. Bardzo dobry film 9/10 ;]

RhineHorn

dla mnie tez ja tez byłem na tym w kinie dzisiaj prze jest film najlepsza czesc x menów i to jeszcze tylko o volverinie ja go najbardziej lubie...

ocenił(a) film na 1
RhineHorn

a i zapomnieliście dodać że macie po 13 lat chłopcy ;)

snup

Naprawdę Ci współczuję...
Czemu? Bo jeśli faktycznie jesteś "koneserem" i ten film Ci się nie podobał, to niewiele filmów sprawi ci przyjemność.

Mnie się podobał, spędziłem przyjemnie te 2h.

ocenił(a) film na 7
snup

ja mam 13 lat, i jestem dziewczyną.
Film podobał mi się, pewnie dlatego że nie oczekiwałam od niego za wiele, ot taki sobie filmik na miłe popołudnie, fakt był przewidywalny ale mi się go miło oglądało, najlepszy wg. mnie był początek, i scena kiedy był w tym domu po ucieczce z laboratorium, trochę sobie nie radził z nowymi szponami ;P

mam pytanie czy ktoś z tego forum był na seansie w Krakowie na zako0piance dziś o 16:30????

ps. i prosze nie besztajcie mnie bo np. jestem za młoda żeby się tu wypowiadać, czy coś, po prostu lubie filmy, nawet te nie do końca ambitne ;)

snup

13 lat to ma twoja stara ty je..ny sku..ielu... żal

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
RhineHorn

Byłem także mile zaskoczony tym filmem ;) Daje 9/10 i jestem przekonany, że to najlepszy film o X-men'ach :)

Oddin

Mnie się podobał!!! Trochę akcji, komedii, nie za dużo romansu:P, trochę horroru (próba odmłodzenia Profesora
Xaviera) i fajny Koleś:D Nic ambitnego, świetnie się bawiłam. A o to chyba w tym wszystkim chodzi, no nie????