Może się podobać, mnie się natomiast podobał bardzo. Nie jestem jakimś wielkim fanem Xmenów, ale ta część zrobiła na mnie duże wrażenie. Gra Hugh Jackman'a również jest na przyzwoitym poziomie. Polecam serdecznie.
Mnie natomiast ta część bardzo rozczarowała a powiem nawet że rozbawiła. Spodziewałam się czegoś bardziej twórczego a tu zero, żadnego zaskoczenia. Już I cz. X-men'a jest o wiele lepsza. W tej części nic nie ma sensu i wogóle nie zgrywa sie z pozostałym.... Albo te sceny z odejściem głównego bohatera ku zachodzącemu słońcu...lol xD Szczerze powiedziawszy to ja ten film tylko obejrzałam dla Dominic'a Monaghan'a a on tam tylko jakies 20 min. grał xD lol to się Jego naoglądałam, ale były z nim śmieszne momenty:)
Tak jak już wspominałam film mi się nie podobał... na prawde spodziewałam się czegoś o wiele lepszego od poprzednich części a tu wielkie rozczarownie. Hehe albo ta scena gdy Logan wychodzi z tej fabryki i słyszy krzyk, ma wtedy na sobie koszule, ale kiedy już zjawia się w fabryce ( czy tam co to było ) by uratować swoja "ukochaną" którago okłamywała go przez cały czas jest już w podkoszulku xD nie wiem czy to było po to żeby wyeksponować jego mięśnie czy jak... lol xD Ja ten film bardziej spostrzegam jako komedie niż film akcji, bo akurat krwawych akcji to tam mało było (nawet chyba wogóle).