PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176903
4,3 45 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Obejrzałem z braku laku nie spodziewając się absolutnie niczego. Bardzo pozytywne zaskoczenie. Wg mnie jest to nie tylko najlepsza ekranizacja uniwersum X-men, ale najlepszy film marvelowskiego świata w ogóle.

anihc

http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf

Witcher

Niesamowite.

anihc

No niesamowite jak taki gniot można nazwać najlepszym filmem Marvela.

Witcher

Niesamowite.

anihc

Zaciąłeś się?

Witcher

Niesamowite.

ocenił(a) film na 8
anihc

swietny sabretooth :) a co do filmu to 8 strzele za swietnie zagrane postacie i momenty

ocenił(a) film na 5
anihc

Film byl tak przereklamowany i naiwny ze sie rzygac chce.

Magic1997

To idź sobie rzygnij. Nie musisz się tym wszystkim chwalić. Ten twój post już jest jak wymiocina.

ocenił(a) film na 5
anihc

Raczej ten twój głupi temat jest jak wypociny. Jak można twierdzic że gowniana Geneza jest najlepszym filmem z uniwersum X menow, a tym że najlepszym ze stajni Marvela to już w ogóle mnie Rosję####dałeś.

Magic1997

Znalazł sie ten co wszystkie rozumy pozjadal. Tak, oczywiście ty masz racje bo twoja racja jest twojsza. Co za żałosne zachowanie. Zachowujesz sie jak bachor z podstawówki który obraża sie bo ktoś myśli inaczej, a jak ktoś myśli inaczej , to oczywiście nie ma racji i musisz go obrażać i wyzywać. Jaki ty poziom reprezentujesz człowieku? Ogarnij sie, póki nie skończyłeś gimnazjum może nie jest za późno.

ocenił(a) film na 5
anihc

Już skończyłem kotku, ale nie ważne, bo film ten jest najgorszym filmem z Uniw- X Men. Nawet sam Jackman przyznał że ten film był nie udany i nie chlujnie na siłe pokazali Geneza najlepszej postaci z
X menow.

Magic1997

Skoro skończyłeś to czemu wciąż piszesz? Zawsze zaprzeczasz sam sobie mądralo? Ciekawe podejście do własnych słów. A teraz jeszcze ortografii i gramatyki się naucz dziecko.

ocenił(a) film na 5
anihc

Pisze na smartfonie, a Tobie radzę obejrzeć jeszcze raz ten film i może w tedy zauważysz jakie popełnili błędy.

Magic1997

Chwalisz się czy żalisz? Poza wszystkim to że piszesz na smartfonie nie uprawnia cie do wypisywania bzdur i obrażania ludzi. Poza tym podobno juz skończyłeś, ale napisz coś jeszcze, mam z ciebie niezłą bekę.

ocenił(a) film na 5
anihc

Ok jestes jednak nienormalny. Żegnam ..

Magic1997

Dobrze ze ty jesteś i to daje ci prawo do wydawania tak prymitywnego osądu o innych. Gratuluję.

anihc

Dla mnie ten film ma najlepszy scenariusz w filmach Marvela, nie jest kiczowaty czy nie logiczny.

BIOLLANTE

Dokładnie. Najbardziej dojrzały projekt. Reszta jest bardzo udziecinniona, tak żeby 9-latki nie miały problemu ze zrozumieniem seansu.

użytkownik usunięty
anihc

Jeśli podobał ci się ten film bo był pozbawiony niebieskich potworków i niemców diabłów (no dobra, nightcrawler był zabawny w kilku scenach :p ) to leć do kina na Wolverine - naprawde polecam. Badass, mafia i darcie ryja - coś jeszcze panu trzeba? :)

Aż takim fanem Xmenów nie jestem, żeby lecieć do kina. Są inne filmy które pociągają mnie bardziej, tym bardziej, że czas festiwalów w naszym kraju się rozkręca. Ale na dvd z chęcią poczekam i wówczas seans nadrobię. Pozdro.

ocenił(a) film na 8
anihc

Wg mnie ta część jest całkiem spoko. Może nie najlepsza, że dla mnie dobra - małym minusem końcowa walka z Weapon X. Moim zdaniem najlepszym filmem cyklu był X-men: First Class.

Coyotman

Wg mnie FC jest zbyt udziecinniona i dorosły widz raczej nie znajdzie tam nic dla siebie. A Genezę oglądało mi się bardzo przyjemnie. W najbliższym czasie planuję nadrobić zaległości i obejrzeć najnowszego Wolverina.

anihc

Jeśli to nie prowokacja to wypada wyłącznie współczuć ;)

neo_angin

Dziękuję, poradzę sobie.