Zdecydowanie najgorsza z części. Film jest zrobiony trochę dziwacznie jak dla mnie. Efekty specjalne są dobre lecz bledną z poprzednimi wersjami. Widać rękę zdecydowanie innej ekipy. Fabuła cóż to wiele mówić ... pomimo że wiadomo że to jedna wielka bajka to i tak widać braki i to znaczne. Ogląda się mimo to naprawdę przyjemnie i filmowi nic konkretnie nie można zarzucić ... końcowa scena gdy Wolverine zamyka oczy swojej zmarłej ukochanej ona mruga :P Niezła wpadka:D Pomimo to 7/10 trochę naciągane ale niech ma :)
Wpadka z mrugającymi oczami?a czy nikt nie zauważył w końcowej scenie linek na ramionach Jackmana???Były w chyba dziesięciu ujęciach. To nie mogła byc wpadka, moze rezyser chciał nam coś przez to pokazać?Czy moze ktoś wie?
Wymyśl coś nowego. Sto kopii twojego postu. Sam zacząłeś i nie potrafisz przestać. Troll. Twoje słownictwo jest świadectwem.
"Słuchasz się pana". Haha.
Zgłosiłeś już swoje posty do administracji? Już nie chcesz umówić się na randkę?
Widzisz, jaki hipokryta jesteś? Do mnie miałeś pretensję, że jak mnie obraziłeś, to ci odpowiedziałem, ale jak ktoś o tobie pisze prawdę, to sam odpowiadasz, tylko że wulgarnie.
Musisz przestać kropkować, to zrozumiem. Trolla rozumiem, to o tobie. A potem pisze dziwak, że to ja go nękam.
Musisz przestać kropkować, to zrozumiem. Trolla rozumiem, to o tobie. A potem pisze dziwak, że to ja go nękam.
ja może zaproponowałbym zamknięcie tego tematu Adminowi FW ... dla dobra ogółu a nie szerzeniu ludzkiej głupoty
Przy okazji zaproponuj usunięcie swojego konta dla zaprzestania obecności zakłamanych cwaniaczków, co udowadniasz na PW. Tylko mnie nie pobij...hahaha.
Ja założyłem temat. Ty sie przyssałeś do innego użytkownika a teraz zabierasz mi czas. Żałuje każdej minuty jaką mi zabrałeś na odpisywanie ... żal życia dla takich przemądrzałych , zadufanych w sobie ignorantów widzących własny czubek nosa. Napisałem tylko : "mówiacy ... zamilcz" to inteligentnemu człowiekowi powinno wystarczyć żeby zrozumiał ... ale ten "inteligent " z którym dane jest mi rozmowiać nie rozumie niestety. Oszczędź ... i skończ, a na koniec spuść wodę ...
Pozdrawiam
widzę że komuś nerwy puściły ... a taki pewny siebie się zwał ... a tu taka zuchwałość , wyzywanie innych ... ciota , debil , cham ,? tylko potwierdzasz to co publicznie cie posądzam. ....
Ignorant , infaltylny przemadrzały mały pyszałkowaty i zakłamany dupek ...
weź się chłopczyku lecz na nogi bo na głowę już dawno za późno ... mam nadzieje że Cie zablokują na fw ... bo to sie robi już nudne i chyba będę musiał użyć innych środków.
ŻEGNAM OZIĘBLE
z czym nie mam racji ? Z resztą ... nie ważne chociąz w jednym się z Tobą zgodzę ... nie ma sensu odpisywać już więcej. W myśl teorii że Głupszym się ustepuje a więc przestaje już pisac tu i na pw.
Może powiesz z czym masz rację, bo cały czas bredzisz nie wiadomo o czym. Haha, znowu chcesz mnie zagiąć powiedzonkiem. Zgasiłbym cię, ale chyba się nie pali. Może wspomnij o tym, jak przegrany na PW, postanowiłeś zaatakować mnie w tym temacie.