nie wiem czy ten teamat juz był ale napisze ... wiem ze bedzie teraz o Deadpoolu ale chodzi mi o innych bohaterów tego filmu , np ja bym chciała zeby teraz powstał x-men geneza - sabretooth ;P lubie tą postac ;p pasuje mi do niej Liev i wogóle jest ciekawa a wy kogo wolicie???
Nie za dużo tych originów? Sabretooth już został przedstawiony w "Wolverine" - tam masz jego genezę i relacje z Wolverinem, ale może on się ewentualnie pojawić w drugim Wolviem. Co do mnie to ja chciałbym zobaczyć genezę Magneta i Xaviera w "X-Men: First Class" - ich młodość, relacje.
BTW Liev był bardzo dobry jako Sabr
W przygotowaniu jest "X-Mas Origins: Santa", który w Polsce wejdzie do kin pod tytułem "Geneza Świąt: Mikołaj";
trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=WNKMquC1gvQ&feature=search
Fajne, nie? :P
mieli by troche do roboty z tymi genezami :D ale ja chce zeby zrobili o Victorze i zeby grał go LIEV SHREIBER :)
mnie osobiście bardzo ciekawi geneza Magneto,jako że fascynuje mnie ten wątek z Auschwitz i juz widze pewną niezgodność z opisami.Mianowicie:
W pierwszej części jest retrospekcja do 1944roku kiedy to rozdzielają Erica od rodziców. w opisie Xmen testament: Magneto jest napisane iż akcja cofa sie do 1939 i rozdzielają rodzinę...heh
w kazdym badz razie interesuje mnie własnie historia Magneto jak i Xaviera,w końcu to najważniejsze i jak narazie najbardziej tajemnicze postaci