PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

nie wiem czy ten teamat juz był ale napisze ... wiem ze bedzie teraz o Deadpoolu ale chodzi mi o innych bohaterów tego filmu , np ja bym chciała zeby teraz powstał x-men geneza - sabretooth ;P lubie tą postac ;p pasuje mi do niej Liev i wogóle jest ciekawa a wy kogo wolicie???

użytkownik usunięty
NYC

Nie za dużo tych originów? Sabretooth już został przedstawiony w "Wolverine" - tam masz jego genezę i relacje z Wolverinem, ale może on się ewentualnie pojawić w drugim Wolviem. Co do mnie to ja chciałbym zobaczyć genezę Magneta i Xaviera w "X-Men: First Class" - ich młodość, relacje.

BTW Liev był bardzo dobry jako Sabr

ocenił(a) film na 10

Noo tak Liev był świtny ;)

użytkownik usunięty
NYC

W przygotowaniu jest "X-Mas Origins: Santa", który w Polsce wejdzie do kin pod tytułem "Geneza Świąt: Mikołaj";
trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=WNKMquC1gvQ&feature=search

Fajne, nie? :P

ocenił(a) film na 10

Taa xD niesamowite :P

NYC

wszystkich po kolei pewnie przejadą
http://pl.wikipedia.org/wiki/X-Men_Testament:_Magneto

ocenił(a) film na 10
DzieckoCienia

mieli by troche do roboty z tymi genezami :D ale ja chce zeby zrobili o Victorze i zeby grał go LIEV SHREIBER :)

ocenił(a) film na 9
NYC

mnie osobiście bardzo ciekawi geneza Magneto,jako że fascynuje mnie ten wątek z Auschwitz i juz widze pewną niezgodność z opisami.Mianowicie:
W pierwszej części jest retrospekcja do 1944roku kiedy to rozdzielają Erica od rodziców. w opisie Xmen testament: Magneto jest napisane iż akcja cofa sie do 1939 i rozdzielają rodzinę...heh

w kazdym badz razie interesuje mnie własnie historia Magneto jak i Xaviera,w końcu to najważniejsze i jak narazie najbardziej tajemnicze postaci

Shrodis

Teraz ma powstać x-men orgins: First class. Pewnie o tych mutantach które zabrał Xavier w ostatnije części początków