PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Ponizej 13lat

ocenił(a) film na 6

Nie mam zamiaru tytulem tematu urazic mlodszych widzow ale naprawde uwazam ze ktos kto ma juz wyrobiony pewien gust filmowy bardzo sie zawiedzie. Nie chodzi mi o to ze film jak zwykle rozni sie od ksiazki czy komiksu bo do tego po prostu trzeba przywyknac. Liczylem na mrok i dobra akcje a tymczasem miejscami bylo tak kimicznie i zalosnie ze az zal patrzec. No i jeszcze Ryan Reynolds w roli Deadpoola. Drazni mnie ten chlopak odkad widzialem Blade 3. lepiej dla jego kariery jak bedzi siedzial w komediach bo tam czasem cos uda mu sie pokazac. Najglupsze sceny to zdecydowanie motyw z tym grubasem (czy byl do czegos konieczny?) i z siekaniem drabinki podczas walki z Gambitem

ocenił(a) film na 7
amorph

dla mnie film był nie najgorszy, ale najlepszy tez nie.....
nie obiecywałam sobie zbyt wiele, wiec nie wyszłam z kina zawiedziona, mam 13 lat ale już mam "wyrobiony pewien gust", przynajmniej tak myslę,
wg. mnie najgorszy w filmie był rażący brak krwi, nie żebym była wampirem czy jakimś krwio-maniakiem, ale jeśli miał to być film o prawdopodobnie najdzikszym z mutantów to krew musiała "sikać we wszystkie strony", przynajmniej w grze to nadrobili ;)
albo to jak Logan dorastała w tempie pokemona, napisy na początku nie były najgorsze, ale mogli trochę przedłużyć wątek z wojnami, bo wygladało to jakby Logan był w kilkunastu wojnach na raz....
albo skad wytrzasnęli to że Creed jest bratem rosomaka ?!, ok, mogli ich zrobić rodzinka, ale np. dalekimi kuzynami, a nie braćmi!!

pozdrawiam ;)

rozilla

Jam mam 16 lat i mi film podobał się bardzo. Myślałem, że będzie gorszy a jast naprawde bardzo dobry.

amorph

CO do komicznych scen to zapomniałeś o lataniu Gambita na tym kijku lub wyciąganiu czystych, lśniących pazurków z czyjegoś ciała.. xD

ocenił(a) film na 6
amorph

za to gra prezentuje sie swietnie. w koncu tyle krwi ile trzeba ;-)

ocenił(a) film na 10
amorph

Siekanie drabinki komiczne?? A jak sobie wyobrażasz że Gambit miał spaść do Logana, co??!! Przecież się ta drabinka pod ziemię by nie zapadła. To L musiał ją pociąć.