Ostatnio przeszedłem grę X-Men Wolverine: Geneza i mam kilka pytań:
-Czy Mistyczka naprawdę była dziewczyną Johna Wraitha(tego co się teleportował)
-Wolverine zabił Deadpool'a sam czy z Viktorem?
-Czy to prawda, że laser cyklopa potrafi rozwalić adamant?
-Czy Logan naprawdę zobaczył swoją byłą kobietę po tym, gdy dostał kulkę(wg. gry wlazła do wody po tym jak oberwała, więc Logan jej nie zobaczył)?
-Wg. filmu Deadpool przeżył, czy to prawda?
-Czy roboty typu Mark I Sentinel naprawdę istniały(oczywiście w komiksie, nie w realu ^ ^)?
Jak coś mi jeszcze wpadnie to dodam.
Z góry dziękuję za odpowiedzi...
Właściwie to nie jestem pewien czy Logan starił pamięć przez postrzał w łeb-raczej w tych komiksach które czytałem (troche tego było) wynikało że skasowali mu pamięć klinicznie i to do tego stopnia że nie umiał mówić :D. Robot z gry (nie pamietam nazwy ale o tego ogromnego mi chodzi) to był w komiksach i za gówniarza w kreskówkach widziałem.
Laser cyklopa nie potrafi rozwalic adamant-najtwardsza subltancja na świecie
Z kobietami to nie wiem jak było
Sam czytam więc ci odpowiem:
1. Nie wiem, nie grałem, ale jej synem jest nightcrawler, ten co się także umiał teleportować xD
2. W filmie mamy raczej weapon 11, bo deadpool był kimś innym, w filmie o deadpoolu wyjaśnią tą kwestię.
3. Nie, cyclops nie rozwali adamantu, bo sam adamant jest praktycznie nie zniszczalny, adamant może by marvel girl czy li jean grey i magneto rozwalili.
4. Gra to tylko adaptacja ze swoją wersją wydarzeń. W komiksie ta postać była drugorzędna, dopiero w szykowanym filmie gdzie wolverine jest w japonii będzie pokazana jego prawdziwa miłość. Bo przed tym był eksperyment wepaon x, który w filmie ograniczył się do wstrzyknięcia adamantium, a w komiksie, wolverine był torturowany i były przeprowadzane na nim eksperymenty, gdy się wyrwał to rozwalił wszystkich którzy mu to zrobili.
5. W filmie jak mówiłem to bardziej był weapon 11, w filmie o deadpoolu, ma być scena w której przychodzi wade wilson, rozwala mu głowię i mówi: koleś, to ja jestem deadpool xD bo taki jest właśnie deadpool, a weapon 11 okaże się klonem.
6. Tak, istniały.