PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176759
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Re

ocenił(a) film na 10

uważam żeby zabić mutanta klasy Wolverine to trzeba mu strzelić w środek głowy albo odciąć mu głowę .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
vAkatsuki

"ksiezyc kiedyś miał kochanke , miala na imie Kuekuatsheu mieszkali w świecie duchów ,Co noc przemieszali razem Niebo ale inny duch był o nich zazdrosny chciał mieć ksiezyć dla siebie." chyba mówiła nauczyciela o dwóch takich co ukradli księżyc (Kaczyński)

ocenił(a) film na 7
vAkatsuki

naród Honkong ?
rozumiem ze każdy Honkongczyk zbrodniuje przeciw zwierzętom - a Ty pewnie jesteś wegetarianinem zabijającym bezbronne marchewki.
Nawołujesz do nienawiści rasowej a z tego co wiem to jest karane. albo masz 10 lat albo masz zryty baniak i nie masz pojęcia nic na temat życia.
Nie mieszaj filmu do swoich przekonań i nienawiści rasowej.
zgłaszam temat

ocenił(a) film na 10
marcin1488

a gdzie tu nienawiść rasowa ? ty na serio masz albo 10 lat ze masz coś z głową ze dla ciebie to jest normalne albo z Wietnamu jesteś ze takie bzdury napisałeś ze to normalnie . wracaj do Wietnamu do swoich a nie truj Polskę waszą zacofaną kulturą .

ocenił(a) film na 7
vAkatsuki

czy ty czytasz co piszesz? i czy ponosisz za to odpowiedzialność ? jeśli tak to nie masz co się spinać.
pozdrowienia dla pana Dealric

ocenił(a) film na 10
marcin1488

dobra lecz się Gimbuz , widać ze jeszcze twój mózg nie rozwinął się , ze takie bzdury napisałeś ze to normalne .

ocenił(a) film na 10
marcin1488

a ty używać mózgu ?bo na to wygląda ze nie . pomyśl czasem a nie pisz bzdury ze to normalnie widać ze jesteś dziecko z podstawówki lub gimnazjum ze takie bzdury napisałeś , lecz się nieletnie dziecko .

ocenił(a) film na 7
vAkatsuki

W moim profilu jest jaki jestem rocznik ew zapraszam na tj. Marcin Front Gdańsk. Ja nie mam nic do ukrycia.
Miłego dnia

ocenił(a) film na 10
marcin1488

to najwidoczniej jesteś niedorozwinięty umysłowo , skoro takie bzdury napisałeś ze to normalne .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Dealric

a ty Goblinem albo wnukiem Wietnamczyków skoro dla ciebie to normalnie ze w Azji jadają psy,koty , to jesteś całkowicie trollem albo Gimbuz .