uważam żeby zabić mutanta klasy Wolverine to trzeba mu strzelić w środek głowy albo odciąć mu głowę .
"ksiezyc kiedyś miał kochanke , miala na imie Kuekuatsheu mieszkali w świecie duchów ,Co noc przemieszali razem Niebo ale inny duch był o nich zazdrosny chciał mieć ksiezyć dla siebie." chyba mówiła nauczyciela o dwóch takich co ukradli księżyc (Kaczyński)
naród Honkong ?
rozumiem ze każdy Honkongczyk zbrodniuje przeciw zwierzętom - a Ty pewnie jesteś wegetarianinem zabijającym bezbronne marchewki.
Nawołujesz do nienawiści rasowej a z tego co wiem to jest karane. albo masz 10 lat albo masz zryty baniak i nie masz pojęcia nic na temat życia.
Nie mieszaj filmu do swoich przekonań i nienawiści rasowej.
zgłaszam temat
a gdzie tu nienawiść rasowa ? ty na serio masz albo 10 lat ze masz coś z głową ze dla ciebie to jest normalne albo z Wietnamu jesteś ze takie bzdury napisałeś ze to normalnie . wracaj do Wietnamu do swoich a nie truj Polskę waszą zacofaną kulturą .
czy ty czytasz co piszesz? i czy ponosisz za to odpowiedzialność ? jeśli tak to nie masz co się spinać.
pozdrowienia dla pana Dealric
dobra lecz się Gimbuz , widać ze jeszcze twój mózg nie rozwinął się , ze takie bzdury napisałeś ze to normalne .
a ty używać mózgu ?bo na to wygląda ze nie . pomyśl czasem a nie pisz bzdury ze to normalnie widać ze jesteś dziecko z podstawówki lub gimnazjum ze takie bzdury napisałeś , lecz się nieletnie dziecko .
W moim profilu jest jaki jestem rocznik ew zapraszam na tj. Marcin Front Gdańsk. Ja nie mam nic do ukrycia.
Miłego dnia
to najwidoczniej jesteś niedorozwinięty umysłowo , skoro takie bzdury napisałeś ze to normalne .