PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

SUPER!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

Najlepszy film z serii X-MAN!!!!!!
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!

kasztan_fw

x-mEn

ocenił(a) film na 1
kasztan_fw

3/10
Podobał mi się wątek Wolverina i Szablozębego jako braci oraz sam Wolverine był dobrze zrobiony... reszta to dym i lustra, efekty specjalne odwracające uwagę widza od pseudo fabuły... Zastanawiałem się po seansie, czy gdyby nie efekty specjalne, to którakolwiek ze scen byłaby w ogóle warta uwagi... żadna.
Takie filmy są przykładem tego, że prawdziwe kino umiera i jest zastępowane przez tandetę z efektami specjalnymi za miliony dolarów i ze szczątkową [jeżeli w ogóle jakąkolwiek] fabułą...

ocenił(a) film na 9
Shagarot

Tak sie złożyło że widziałem niedopracowaną wersje tego filmu (z niedopracowanymi efektami typu-tam gdzie go np samochód przejeżdżał to było widać szare kwadraty i jakby szary model postaci, albo jak sie rzucał to linki za plecami było widac) i jak tak patrzyłem to 90 % tego filmu to efekty komputerowa, wiele scen to nawet pazury były komputerowo dodane a on po prostu machał rękami :D

ocenił(a) film na 5
NiezbytMily92

może afronsky zrobi prawdziwego wolverine'a, bo szkoda że z weapon x zrobili taki miszmasz, cały czas mówili żeby wolverine nie był zwierzęciem, tyle że w komiksie weapon x tak go traktowali i taki był, a tutaj my tylko wkurzonego gościa i tyle...