PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

No właśnie pewne jest że powstanie solowy film o Deadpool'u ale...
podobno można w kinie trafić na scene po napisach z Deadpool'em gdzie można się dowiedzieć o co chdziło z tym czymś na końcu co nazwano Deadpool'em i zobaczyć prawdziwego Deadpool'a którego zobaczymy w solowym filmie, ile w tym prawdy nie wiem. Ale jeśli ktoś ma jakieś info to bede bardzo wdzięczny, np. link do takiej sceny, bo ja byłem w kinie, ale były dwie sceny z Stryker'em i Wolverine'em w Japonii...

ocenił(a) film na 6
gohan263

tyle, że to coś żyje
kolec wsuwa się do ręki, a ręka chwyta za ściętą głowę, u której otwierają się oczy, dłoń przysłania usta i słychać: ciiiiiiiiii, koniec sceny

ocenił(a) film na 8
deamon82

nie masz może linka do tej sceny... bardzo mi na tym zależy....

ocenił(a) film na 10
gohan263

Znalazłem tą końcową scenę z Deadpool'em na YouTube (marna jakość, bez dźwięku):
http://www.youtube.com/watch?v=GGgns8PlWZs

ocenił(a) film na 6
gohan263

http://www.youtube.com/watch?v=VLdaBrbbGLg

Jak ktoś chce zobaczyc to tu... szybko zanim zniknie.

ocenił(a) film na 6
szczepan600

A ja tej sceny nie widziałem była tylko właśnie ta ze Strykerem i Wolverinem w Japonii, może to ktoś objaśnić jak to z tymi scenami jest ?

ocenił(a) film na 6
westuaragorn

Proste są dwie wersje filmu jedna po napisach ma Wolverina w barze druga Deadpoola, zapewne zrobiono to w formie smaczku dla "poszukiwaczy" ale tez by zarobić na maniakach którzy dla tej sceny pujdą na ten film po raz drugi i moze nawet trzecie :-P.
-spojlery-
a mozliwe też że wydano ją ponieważ doszli do wniosku ze nakręcą osobny film o Deadpoolu i to coś na wzór furtki do niego żeby ktos nie gadał "Ale badziew przecierż w Wolverine odcięnto mu głowę!" tyle że w tym czasie mieli już scene po napisach która jest furtką do Wolverine2. i tak powstały dwie wersje. to oczywiście czyste domysły.