PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176759
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Unikat...

ocenił(a) film na 9

Nie wiem jak Wy ale ja nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Wolverine'a prócz Jackmana...On chyba naprawde nim jest, bo gra go poprostu genialnie. Sądze, że ten film to genialny ruch wykonany ze strony twórców serii, ponieważ Wolverine jest najbardziej charyzmatyczną i intrygującą personą z uniwersum mutantów w obcisłych kombinezonach (oczywiście jest to w pełni subiektywna sugestia). Odwalili kawał dobrej roboty. Pozdrawiam wszystkich fanów serii.

ocenił(a) film na 8
furypictures

jakby kogos innego wybrali do tej roli to tez by bylo dobrze i nie wyobrazano by sobie filmu bez tej postaci..

ocenił(a) film na 9
maciek31

To była bardzo Inteligentna i niezbędna wypowiedź. Jak sądzisz czy ten temat skłania do tego typu spekulacji...? A sprostowując Twoją bezmyślną wypowiedź czy uważasz, że gdyby Wolverine'a zagrał np. Danny DeVito to myślisz, że było by cyt."dobrze" i też nikt nie wyobrażałby sobie kogo innego jak w przypadku Jackmana...? Tą przepełnioną cynizmem odpowiedzią na pewno nie zabłysnąłeś (o co zapewne Ci chodziło...) ale to pozostawie już opinii publicznej...

ocenił(a) film na 4
furypictures

Podobno rozważano powierzenie roli Wolverine'a Melowi Gibsonowi albo Russelowi Crowe. Bardziej by pasowali fizycznie, są też doświadczeni w graniu takich twardzieli. Hugh generalnie dobrze wypadł, może najsłabiej było właśnie w Genezie, ale to generalnie kiepski film. Potwornie potraktowano komiksowy oryginał zamieniając mroczną historię w rozrywkę dla całej rodziny. Pomysł z adamantowym pociskiem wręcz razi głupotą, podobnie jak filmowy wątek miłosny.

ocenił(a) film na 8
furypictures

ty za to swoim zalosnym madralowaniem zablysnales gigantycznie

ocenił(a) film na 8
maciek31

Matko Bosko... Człowiek chce sobie wyrazić opinię, zachwycić się jakimś filmem, aktorem lub jego grą, a tu tak go zjadą, bo im nic nie pasuje, tylko uważają awatar czy tam paranormal aktiwiti za arcydzieło...

ocenił(a) film na 8
izulowa

czy ja kogos zjezdzam? tez wyrazam swoja opinie

ocenił(a) film na 9
maciek31

Jackman zagrał kapitalnie w każdej części, ciężko mi sobie wyobrazić kogoś innego w tej roli . Amen.

ocenił(a) film na 8
katalonczyk1991

ciekawe czy jakby ktos inny otrzymal ta role to zastanawialibyscie sie jakby jackman zagral

ocenił(a) film na 9
maciek31

JAKBY .. Zagrał Jackman, zagrał świetnie i tyle. Nie rozumiem drążenia dalej w temacie, nie wiem co by było gdyby, przekonał mnie w 100 % swoją grą i tyle.