http://www.aintitcool.com/node/40862
Współczuć wszystkim którzy wierzą w to co gada Fox.
5 dni przed premierą, yhy, a widział pewnie i opisał Albertino, bo tylko jego tu z waszego trio brakuje
Gdybyś choć odrobinę się orientował w temacie wiedziałbyś że pokazy filmów (np. testowe) organizowane są i miesiąc przed premierą albo i więcej.
Jasne, ten cholerny Albertino. To pewnie też jego wina że ten film jest takim shitem.
więc co ??
nie chcę sie z Tobą kłócić ale każdy lubi to co chce, i ma do tego prawo..
pozdrawiam
Mierzwiak ty nie masz nic innego do powiedzenia jak tylko zrzędzenie. Nie widziałem ani jednej pozytywnej twojej wypowiedzi na temat jakiegokolwiek filmu. To już trwa od dawna, jesteś monotonny, więc po co się jeszcze odzywasz?
Im nizsze będę miał oczekiwania tym mniejszy zawód.Wygląda na to,że o króla lata będą walczyły Star Rek - Terminator Salvation - Transformers 2
Wojtek_dpo król lata będzie tylko jeden, oczywiście Public Enemies :D
wracając do tematu, mam nadzieje że klapa Wolwerina otworzy oczy co niektórym, bo nie trzeba być masjaszem zeby dostrzec ze Wolwerine jest komercyjnym gównem stworzonym by cieszyć nastolatków!! zgroza
ja typuje, ze film nie zarobi więcej niż 30 baniek $ w USA ..
Chciałbym żeby film był klapą, ale chyba pójdą masy :( Kurde a miałem iść do kina na ten film.
Czyli jak widać można nakręcić niemiłosierne gówno i zbić na tym kasę. Już się boje kolejnych genez.
Włąśnie oglądnąłem Workprinta. Myślałem, że lepszy będzie ten Wolverine. I jaka różnica z wersją finalną, nei wlcizając efektó i kosmetycznych zmian? Chwyt, aby masy nie oglądali pirata tylko poszli do kina i dali zarobić Foxowi.