PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

http://www.aintitcool.com/node/40862

Współczuć wszystkim którzy wierzą w to co gada Fox.

ocenił(a) film na 6
Mierzwiak

5 dni przed premierą, yhy, a widział pewnie i opisał Albertino, bo tylko jego tu z waszego trio brakuje

deamon82

Gdybyś choć odrobinę się orientował w temacie wiedziałbyś że pokazy filmów (np. testowe) organizowane są i miesiąc przed premierą albo i więcej.

Jasne, ten cholerny Albertino. To pewnie też jego wina że ten film jest takim shitem.

ocenił(a) film na 6
Mierzwiak

cholerny? już cię zdradził z innym?

deamon82

Skoro nie masz nic inteligentnego do powiedzenia, po co się odzywasz?

Mierzwiak

Zresztą jaki film tacy "fani", więc...

ocenił(a) film na 7
Mierzwiak

więc co ??
nie chcę sie z Tobą kłócić ale każdy lubi to co chce, i ma do tego prawo..

pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Mierzwiak

Mierzwiak ty nie masz nic innego do powiedzenia jak tylko zrzędzenie. Nie widziałem ani jednej pozytywnej twojej wypowiedzi na temat jakiegokolwiek filmu. To już trwa od dawna, jesteś monotonny, więc po co się jeszcze odzywasz?

ocenił(a) film na 4
deamon82

Im nizsze będę miał oczekiwania tym mniejszy zawód.Wygląda na to,że o króla lata będą walczyły Star Rek - Terminator Salvation - Transformers 2

ocenił(a) film na 1
Wojtek_dpo

Wojtek_dpo król lata będzie tylko jeden, oczywiście Public Enemies :D

wracając do tematu, mam nadzieje że klapa Wolwerina otworzy oczy co niektórym, bo nie trzeba być masjaszem zeby dostrzec ze Wolwerine jest komercyjnym gównem stworzonym by cieszyć nastolatków!! zgroza

ja typuje, ze film nie zarobi więcej niż 30 baniek $ w USA ..

ocenił(a) film na 2
mieszkoxxx

Chciałbym żeby film był klapą, ale chyba pójdą masy :( Kurde a miałem iść do kina na ten film.

Rezun

Obecne prognozy mówią o ponad 90 milionach. No cóż...

ocenił(a) film na 2
Mierzwiak

Czyli jak widać można nakręcić niemiłosierne gówno i zbić na tym kasę. Już się boje kolejnych genez.

ocenił(a) film na 3
Rezun

Włąśnie oglądnąłem Workprinta. Myślałem, że lepszy będzie ten Wolverine. I jaka różnica z wersją finalną, nei wlcizając efektó i kosmetycznych zmian? Chwyt, aby masy nie oglądali pirata tylko poszli do kina i dali zarobić Foxowi.

ocenił(a) film na 3
BUNCH

Ja tam Workprinta na bank nie obejrze przed seansem dokończonej wersji. Ale poważnie zastanawiam się nad pójściem do kina na ten film. Może faktycznie lepiej kupić za to 4 piwa i się nie wkurwić na seansie...