Przepraszam, że tutaj piszę, ale mam pytanie pilne.
Czy ktoś wie jak się nazywał (i gdzie mogę znaleźc) serial X-men? Taki który kieedyś leciał na jakimś kanale z kreskówkami (to było jeszcze jak Fox Kids istniało i puszczało w miare normalne pozycje). Chodzi mi konkretnie o ten serial, gdzie mutanci nie są nastolatkami (:|) a dorosłymi ludźmi. mam nadzieję że fani X-menów wiedzą o który "rodzaj" serialu mi chodzi. Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
wiem o co ci chodzi tez ogladalam jak bylam u kuzynki :P On sie poprostu nazywal x-men o ile pamietam i byl fajny :)
po raz kolejny marna prowokacja (prosze was nie reagujcie na nią i po prostu nie piszcie NIC do demona ).
Po pierwsze nie jestem kobietą po drugie po co zważasz na zaczepki tego typu... mało na forum zaspamionych po głupiemu tematów takimi kłotniami?
marna prowokacja, widzę ktoś założył profil o identycznym nicku, pewnie Muszyński albo któryś z jego kolegów
to było X-Men TAS
,,X-MEN: THE ANIMATED SERIES
X-Men przez te wszystkie lata oglądać mogliśmy nie tylko na papierze, lecz również na ekranie. Po raz pierwszy wyczyny "animutantów" w TV miały miejsce już w roku 1965 w cyklu pt. "Marvel Super-Heroes". W następnych latach pojawiali się gościnnie w różnych seriach ("Spider-Man", "Fantastic Four"). Własną animowankę dostali jednak dopiero w roku 1992 kiedy to w stacji Fox Kids wystartowała "X-Men: The Animated Series". Przez pięć lat fani cieszyli się przygodami swoich bohaterów. Kreska postaci żywcem wzięta od Jima Lee i miłe w odbiorze historyjki spowodowały, że seria ta zyskała dużą popularność w środowisku x-maniaków."
http://xmentas.proboards46.com/