PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214307}

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
2009
7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 176762
4,4 43 krytyków
X-Men Geneza: Wolverine
powrót do forum filmu X-Men Geneza: Wolverine

Xavier

ocenił(a) film na 7

może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w filmie wizerunek Charlesa Xaviera
granego przez Patricka Stewarta był zrobiony komputerowo.
Patrick nie zgodził się zagrać w filmie czy coś innego?

manio136

To musiał być dobrze zrobiony bo ja tego nie zauważyłem. Albo nie pamiętam bo film oglądałem kilkia tygodni temu.

manio136

taaa bez kitu tez to zauwazylem... w ogóle film nie trzyma sie kupy

ocenił(a) film na 2
manio136

Powiedział "musicie mnie tam wkleić siłą bo dobrowolnie się w czymś takim nie pokaże". W sumie to mu się nie dziwię.

manio136

ludzie Xawier nie był całe życie stary chyba musieli go jakoś odmłodzić najpierw sie dobrze zastanówcie zanim napiszecie :/

ocenił(a) film na 4
_WhySoSerious_

Ale było to naprawdę słabo wykonane. Jak zobaczyłem tą komputerową twarz to parsknąłem śmiechem. A z drugiej strony to Xavier'a odmłodzili ale Logan'a już nie.

ocenił(a) film na 7
tomekd

bo Logan sie nie stazeje, pokazali go mlodego jak byl dzieckiem i pozniej na wszystkich wojnach juz wygladal tak samo to co mieli go jeszcze odmlodzic?

ocenił(a) film na 5
manio136

to po prostu takie nieudolne odmladzanie... w tej scenie jest dokladnie on... w workprincie ta scena jest niezrazona kiepskim CGI i mamy tam Stewarta z normalną dziesiejszą , stara facjatą...

manio136

To że Hugh Jackman nie jest już taki sam jak 9lat temu też widać i to od razu zrobiło na mnie negatywne wrażenie w końcu to dzieje się długo przed X1 i jaloś powino miec to skład i ład, no niestety lata robią swoje a X1 i X2 ciągle królują u marvela... a reszta jest ...,,jak kiepski żart,,... ;]

ocenił(a) film na 7
hudylobo

Film to w sumie sama akcja miała być no i jest :P Ogólnie to wszystkie części X-Men'a były takie o, ale jednak fajnie się je oglądało...W sumie to film dostałby u mnie 8/10 ale tego co zrobili z Deadpool'em to gnojom do końca życia nie wybacze...Mam nadzieję że jak nakręcą osobny film o nim to będzie co oglądać