Film tak obrzydliwie nudny i przewidywalny że usnąłem w połowie a to już jest typowy objaw na kiepskie kino!!!
Jakich scen? już się przyznali że fabuła całego filmu jest taka sama jak workprint. Dokręcone 2 sceny, to sceny po napisach. I co mądralo? poczytaj zagraniczne strony zanim zaczniesz sam się mądrzyć. Do szkoły? skończyłem mag. dzienne państwowe. Chyba, że chcesz mi zafundować jakieś podyplomowe, mam podać nr. konta?
A słyszałeś, że w Stanach rusza znów osąd piratów? hehe To zmarnowałeś sobie czas i przyjemność. Zobaczyłeś zapewne jedną z wersji roboczych filmu!
Tak! Bo efekty specjalne uczynią film lepszym! Poprawią scenariusz! Dialogi! WSZYSTKO!
Ludzie, ile wy macie lat?
ja tam nie bedę na razie oceniała, nie widziałam, ale pojadę do kina, to zobaczę i porównam swoja opinie z waszymi...
Zalezy czego oczekujesz. W filmie bedzie mnóstwo akcji i jeszcze wiecej nielogicznych głupot i 0 krwi ...
Zobacz np te 3 linki i porównaj jak bardzo Geneza odbiega od orginału:
http://wolverine.x-knights.com/fullsize/wolverine56.jpg
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/123359496182578230.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/1003/xmow.jpg
Ostatni pochodzi ze wspomnien Logana w X Men 2.
Mała poprawka: zdjecie ponizej pochodzi z Genezy (zero krwi i widocznego bólu na twarzy)
Bogu dzięki że są na tym forum ludzie którzy mnie rozumieją!!!Efekty to nie wszystko.Prawdziwe kino nie potrzebuje ich wogóle!!
Przecież ten wątek jest wałkowany od 2 tygodni. Przeczytałbyś inne tematy to byś odkrył to samo :)
mam wersje nie dokonczoną tego filmu i pod koniec jak zobaczylem jak robią film to aż powinni dziekować grafikom i tym co sie bawia filmem ze umia to co robią , znaczy ze jest te oprogramowanie ;D ,liny widac wszystko ! a jak tymi oczami wali to smiac mi sie chcialo ,w paincie lepiej bym to zrobil xd
ja też mam taką wersję filmu ale jak go skończą nie będzie widać żadnych lin ani nic a film będzie cacuś. Tak przynajmniej myślę.
"jak go skończą nie będzie widać żadnych lin ani nic a film będzie cacuś"
No i kolejny, gratuluje inteligencji.
Colossus18: Nie wymagaj zbyt wiele od ludzi dla których wzorem Wolverine'a jest pewnie ten z kreskówki X-Men Ewolucja.
tak zgadzam sie z moim poprzednikiem jantar20123 w genezie jest ze inaczej wychodzi i wszystko pamieta a w x men 2 jest pokazane jak ma krew i wogule inaczej wychodzi z jakiejs tamy ale w genezie po to tak zrobili zeby byla dalsza akcja a nie wychodzi z bazy i nie wie kim jest koniec filmu a tak pozane jak rozwala agenta zero i wszystkich ciekawi mnie jedna rzecz z jego bratem i czy w piatce spotkalby tego czraodzieja fajnnie by bylo moze by sobie wiecej przypomnial wlasnmie moze dacie jakies scenariusze przez siebie zrobione na 5 czesc tak wymyslone
NIe nie pomylilem biorac po d uwage wszystkie czesci to geneza byla 4 a nastepna bedzie piata a o czarodzieja to mi o tego gambita czy jakos tak on sie nazywal ten co wolverina zabral na wyspe
No to nie masz pojęcia. To jest prequel, a nie X-Men 4. Gambit czarodziejem, tu mnie rozjebałeś.
prequel, czyli CZĘŚĆ poprzedająca wydarzenia z całej serii... Co oni te filmy tak co 3 lata robią?
Czwarta część to będzie X-Men 4, to jest poprostu kolejny film z serii X-Men, a nie część.
No niby tak... Ale jakby zrobili Wolverine'a 2 i połączyli go z X1 to co by było wtedy? :P Ciekawe czy wogóle powstanie X-Men 4.
Co znaczy połączyli? Wolverine 2, to będzie kolejna część Wolverine. Ma być o Japonii.
X-Men 4 jeśli powstanie, to tylko z Singerem jako reżyserem inaczej tego nie widzę.
Więc Wolverine'a 3 :P Połączyli czyli np. dali jakby jakiś wspólny wątek... Np. końcówka dzieje się miej więcej w tym czasie co początek X1.
teraz z toba moge sie zgodzic jakby polaczyli to by wyszlo pewnie to samo co w x men 1 z burza cyklopem i wogule wlasnie chcialem zebyscie swoje pomysly dawali na kolejna czesc
Jeśli powstanie 2. część Wolverine'a to pewnie bez Sabretootha (chyba że w jakiś retrospekcjach-wspomnienach) bo w przeciwnym razie by go Wolverine pamiętał w X1... Chyba, że znowu pamięć straci ;p
Muszą coś jeszcze wymyśleć, by Sabretooth stracił pamięć, bo X1 też niezbyt pamięta Wolverine'a. Klepią się, ale Sabretooth nic nie mówi.
zgadzam sie z wami musza cos takiego zrobic z wolverina bratem a macie jakies pomysly na nastepna czesc co chcielibyscie zeby w niej bylo
a skad wiesz ze w japoni wiesz cos o nastepnej czesci a nad czym jeszcze sie zastanawialiscie w tej czesci przed jej obejrzeniem ja czemu cyklop nie pamietal wolverina a teraz sie wyjasnilo caly czas mail oczy zasloniete
Bo po napisach była scena jak Wolverine jest w japońskim barze czy coś, nie wiem dokładnie bo filmu nie oglądałem...
a tak dzis obejrzalem ta koncowa scene jak pije bo chce sobie przypomniec nie wiem jak wy ale jabym chcial ze w nastepnym filmie x men wolverin spotyka Gambita i on mu opowiada i wogule jak sie spotkali wolverin sobie przzpomina gambit pryzlacza do x men i starz wrog powraca streyker z armia mutantow cz moze cos innego no nie wiem zebz byla rozwalka i zeby fajnie bylo
Gdzie,ś ktoś nazwał kolegów z forum kretynami... hmmm ktoś może jest kretynem a ktoś najwyraźniej chamem i to bez polotu ;-) a wracając do filmu, to czysta rozrywka bez polotu, osobiście lubię X-men'ów ze względu na sentyment, syndrom (po)komiksowy :) Film się zmieni, nabierze innego znaczenia bo nie tylko nie ma wszystkich efektów specjalnych ale i też nie ma wszystkich scen. Więc ten kto tu się wymądrza i udaje intelektualistę niech lezie i to szybko się uczyć i niech choć w szkole się wykaże znajomością czegokolwiek bo tu mu nie wyszło :-)