fabuła pojebana jak nasz rząd namieszane pokręcone ja ogólnie stawiam na komiksy z których sie wszystko wzieło czyli kreskówki jak i filmy a tu co szablozebny bratem wolverina ja pierdole i deadpol jasne co za bzdura jedynie pan gambit jestem za ta postacia i żałuje że brakowało go w trylogii
To że Sabretooth jest bratem Wolverine'a to bardzo duży plus. Nie wyobrażam sobie teraz po oglądnięciu filmu innego pomysłu. Szkoda tylko że metalowe kości Wolverine'a tak zwiększyły przewagę jego nad Victorem i ta walka późniejsza nie była zbyt ciekawa. Najbardziej podobał mi sie tekst po pokonaniu Deadpoola kiedy Logan powiedział do Victora że między nimi koniec "It can never be done Jimmy, We are brothers, brothers look out for chader" (jeśli napisałem to z błędami proszę o poprawę) sądzę że Sabretooth jako brat Wolverine'a przyczyni się znacznie do powrotu jego pamięci. Z pewnością pomysłowy zabieg z braterstwem. A co do deadpoola to oceniam pomysł z nim też dobrze. Tak silny przeciwnik zmusił braci do współpracy i miło to wyglądało. Co do Gambita: Widziałem zdjęcia z filmu przed jego obejrzeniem, patrząc na długowłosego Remy'ego złapałem się za głowe i pomyślałem "zrypali taką postać". Myliłem się. Gambit był świetny. Z tego co wiem w kreskówce X-Men z lat 90 Wolverine i Sabretooth są braćmi. Nie podobał mi się rozwój akcji w tamtej bajce i wydawało mi się śmieszne powiązanie tych dwóch jako braci. Jednak w filmie tym oto: Sabretooth ma twarz zwykłego człowieka, nie jakiegoś człowieka lasu. A tam to jakieś zwierzę dzikie i pomysł by zbratać dzikusa i człowieka ze szponami to był śmieszny pomysł.
X-Men Geneza: Wolverine to film bardzo pomysłowy nie do końca trzymający się komiksu ale to w tym jest najlepsze, że film dostarczył nam nową historię. Podobnie jak z Batmanem Beginsem i Dark Knightem które nieco odbiegają od komiksowych pierwowzorów zobaczyliśmy jakby nowa historię bohaterów! Za to należy cenić twórców filmu. Jak dla mnie 10/10 za film. Czekałem na niego i nie zawiodłem się. pozdro
Jak ktoś przeczytał całą tą wypowiedź to gratuluje wytrwałości xD
ale naprawde on nie był jego bratem .dobry jest wyglad sabretootha nie tak pajacowaty jak w x-men 1 .cóż moge dodac nie jest to mój ulubiony film z serii zobaczymy jak go odbieże swiat jackman powiedział ze jeżeli ta czesc nie odniesie sukcesu nie bedzie grał w następnych a dla mnie najlepsza jest 3 chociaż usuniecie postaci cyklopa była słabe bardzoo słabe równiez pozdrawiam