Mam fajna wersje x-mena ;D widac jak aktorzy sa na linach, wyspa i wszystkie inne rzeczy sa w wersji komputerowej ktora wyglada jak szara maz:) poprosty hahaha niewiem jak wyglada efekt koncowy ale to co przed chwila ja obejzalam to kleska. mam nadzieje ze film w kinach bedzie dokonczony bez tych wpadek jakie ja mialam:P
To jest wersja ˝work in progress˝ czyli niedokończona a dokładniej efekty specjalne nie zrobione do końca. Nie należy tego traktować jak wersji ostatecznej filmu czy też efektów specjalnych jako zamierzonych i ostatecznych.
żałosne... dosyc ze sciaga workprinta to jeszcze nie wie, ze to wersja robocza filmu. i jeszcze ta szara maź...
odpowiadajac na twoje pytanie: wersji kinowej nie poprawili i puscili to co ty masz. i tak tylu ludzi to sciagnelo przed premiera wiec co sie mieli wysilac i cokolwiek dokanczac... szara maz ladnie wyglada na duzym ekranie. wiem bylem. a liny wygladaja dopiero efekciarsko!
sorka ale ale dopiero teraz go dostalam, niewiedzialam jak to wyglada. poprotu sie usmialam. przynajmniej wiem jak wyglada to od kuchni:)co jak co, ale fajny filmik, ktos mial fajna wizje by przedstawic x-mena od innej strony. czekam na nastepne genezy:)
kuźwa! (to odpowiednio nacechowane emocjonalnie słowo wyrażające moje uczucia na widok takich wpisów;)) nie wiem czy ty tylko udajesz czy naprawdę jesteś taka durna!??? O.o
Tak! w kinie film urwał sie w połowie! resztę twórcy zostawili bujnej wyobraźni potencjalnego widza!! ja cie kręcę skąd sie biorą takie laki!? to jest głupota wrodzona czy nabyta!? ;D