to jest prequel X-menów wogóle, czy następna częśc?? opowiada o tym, co się wydarzyło przed wydarzeniami z X1, czy to jest tak jakby 4 częśc, w której Wolv zacznie odkrywac prawdę o sobie??
To Twoje przypuszczenia czy zapowiedź człowieka zaangażowanego w produkcję tej części?
Z tego co czytałem (gdzie to nie pamiętam, ale to były angielskie storny) to nie będzie już X4 czy X5 tylko chcą zrobić Genezy..najpierw Wolvi a później Magneto....co do tego drugiego to nie bardzo wiem o czym mieli by opowiadać.
ja czytałem, że będzie X4, młodzi i Berry podpisali umowy, gorzej idą rozmowy z pozostałymi ,,starszymi" (dobrze zarabiającymi)
odnośnie Magneto, to ma być przedstawione co działo się po scenie przedstawionej na początku X1, oraz jego znajomości z Xavierem i przejściu na ,,złą" stronę
to niech on tyle kasy nie rząda za występ w X4,
a odmłodnić nie problem, jak Xaviera i Magneto w X3
.ma prawo, ale w gruncie rzeczy, płacenie 20mln dol, za rolę, to lekkie przegięcie :/.. niech dostają zyski ze sprzedaży biletów..
Jackman wziął 20 patyków za tą rolę???
Omm... coś mi się nie chce wierzyć. Chociaż... z drugiej strony wyrosła z niego porządna utalentowana gwiazda:). Ma prawo. I w sumie należy mu się. W końcu Tomek, Bradek, Angela i inni biorą mniej więcej tyle samo.
..może i nie 20, ale na pewno powyżej 10 mln.. to ciutek dużo za np 3 miesiące ładnego wyglądania przed kamerą..
Ano. A nagroda Nobla to 1 - słownie jeden:) milion. Fuck. Takiemu Tomkowi w życiu się nie należy 20 nagród Nobla.:/
Magneto.
Czyli film poruszający temat holokaustu i okrutnej wojny, którą wywołał zbrodniarz, protagonista, uważający się za Nadczłowieka. (chyba wiemy o którego chodzi, więc pomijam go z nazwiska) Niewyobrażalne zło jakiego Magnus doświadczył jako dziecko, zbudowało w nim fundamenty gniewu i chęci zemsty. Wojna się skończyła, dorósł i zdał sobię sprawę z siły jaką posiada.
Jak na ironię, sam stał się Nadczłowiekiem, który nie cofnie się przed niczym w imię idei...
Jak dla mnie to materiał na przyzwoity film.