http://xmenfilms.net/blog/?p=3974
źródło marvelcomics.pl
http://www.marvelcomics.pl/index.php?cmd=showNews&news=15618
wydaje mi sie ze tego tez nie było ale mogę się myslić http://www.youtube.com/watch?v=H4i4mChMcis ;)
ok w takim razie jak ktoś chce lepsza jakość tamtego http://www.youtube.com/watch?v=DzLOaDRZ3r8
ale w x-men orgin gdy miał 17 lat i zaatakował go Dog użył ich w obronie przez przypadek nadziała się na niego Ross'e .Uciekł do lasu z watahą wilków potem nie wiemy co robił.
Najprawdopodobniej w filmie zapomni o nich dopiero po eksperymencie.
a w WeaponX nie nie wysunęły mu się gdy go zabierali bo był zbyt pijany.Nawet WeaponX nie wiedzieli że jest mutantem myśleli że to pierwszy lepszy pijaczek którego nikt nie będzie szukał ale wiemy co im ten pijaczek zrobił :]:]snigh't i po nich:];]
Wcale nie pierwszego lepszego pijaczka, porwanie było zaplanowane. Pijaczek by tego nie przeżył, zwykłego menela by jebli po ryju, a tu przygotowani byli z końską dawką środka usypiającego, bo wiedzieli ci się święci. Przeczytaj jeszcze raz ten komiks.
przecież nie wiedzieli o tym że logan jest mutantem dopiero potem się przekonali
Nie wiedzieli że jest mutantem, ale nie wybrali Logana przez przypadek. Przeczytaj jednak jeszcze raz.
a nie było przypadkiem tak że za Pijaczkiem nikt nie będzie tęsknił jak zniknie, choć można to interpretować że ktoś na "górze" wiedział że Logan to mutant i nie przypadkowo został wcielony do programu X:)
pozdrawiam.
Cornelius: ,,wybrał pan Logana ze względu na jego niezwykłą wytrzymałość"
-Hines: ,,mr. Logan miał co najmniej pięć ran postrzałowych i przeżył wszystkie zamachy"
-Cornelius: ,,wiemy o tym Hines"
Oczywiście o tym, że jest mutantem domyślili się podczas eksperymentu, ale nie wzięli pierwszego lepszego pijaczka, dobrze wiedzieli, że to kawał skurczybyka.
A jeszcze odnośnie tych co uważają, że pazury to wynik eksperymentu. Doktroki nie wiedzieli, że jest mutantem, tak samo jak i tego, że ma pazury. W 100% nie wszczepili ich oni, a z pewnością nie są też one skutkiem ubocznym. Logan o nich śnił, a śni się o tym, z czym miało się do czynienia wcześniej, jakie mieliśmy przeżycia itp., tak więc musiał je mieć wcześniej. A dopiero eksperyment który wzbudził w nim ekstremalną dzikość, spowodował, że znów się wysunęły. Doktorkowie dopiero później nimi sterowali po podłączeniu aparatury do układu nerwowego. Niestety w filmie widać, że używał ich w Wietnamie, kolejna zmiana w stosunku do komiksów. Mnie jeszcze zastanawia kto w filmie okiełzna dzikość Logana, w komiksie byli to Hudsonowie, bo jeśli sam stanie się ustabilizowany to jednym słowem lipa.
Ja stawiam na miłość :) Silver Fox mu pokaże jak być miłym i czułym i dobrym i takim cukierkowym aż do obrzydzenia....a później Creed ją...no...potraktuje i woala...Logan zacznie znów szaleć....
Z tego co widać na trailerach to Logan bierze udział w eksperymencie, bo chce się zemścić za śmierć Silver Fox, więc nie ona.
Nienawidzę od pierwszego momentu tego pomysłu, iż dobrowolnie zgłasza się do programu Weapon X. Szczególnie będąc wielką zwolenniczką komiksu Smitha.
Co do pazurów, mogło być też tak, że w czasach gdy Smith rysował Weapon X, nie było jeszcze pomysłu na to by Logan miał swoje własne, kościane pazury, dlatego też można tłumaczyć zdziwienie i jego i naukowców z programu gdy pokazały się w świetle dziennym już pokryte adamentium.
Jeśli się nie mylę pierwsze pokazanie Logana z kościanymi pazurami było w którymś numerze Wolverina (nie pamiętam numerka) z 93 roku, a Weapon X jest z tego co wiem z roku 91.
Choć z drugiej strony mogę nie wiedzieć wszystkiego.
nom w filmie wszystko wskazuje na to że w filmie Logan odejdzie z grupy specjalnej to te moment w trailerze gdy Logan zrzuca nieśmiertelnik a Creed woła Jimmy.Potem Logan pozna Silver Fox która oduczy go dzikości
"you are not an animal".Potem Creed w zemście zabije ukochaną Logana następnie Logan przystąpi na propozycje Stryker i podda się eksperymentowi.Aby zemścić się na Creed'ie.
CREED:nie zabijesz mię
LOGAN:odetnę ci głowę to wystarczy
ten motyw z trailera jest najlepszy
Oj sałbiutko z twoją pamięcią, słów z trailera nie pamiętasz, więc co się dziwić ,,Weapon X".
,,Creed: Nawet nie wiesz jak mnie zabić.
Logan: Odetnę ci głowę, sprawdzę czy to zadziała."
Chodzi mi o to kto po eksperymencie przemówi do rozsądku Loganowi, bo jeśli wogóle nie zdziczeje to lipa.