Czytałem weapon x, który jest powaznym ciezkim i mocnym komiksem a to jakies kpiny, film płaski jak nalesnik
Ale rozumiem ze trzeba zarobic na dzieciach do lat 14
Mogli by zrobic inna wersje powazna dla starszych widzów
jak ktoś czytał komiks, to aż się ciężko na to patrzy ... ja osobiście, nie mogłem uwierzyć, jak można spier**lić tak świetny materiał! .. no kpina z widza, ...
Aż szkoda Jackmana na taki film. Scenariusz napisany jak przez 15 latka, któremu wyjaśniono podstawy warsztatowe. Prawie na pewno to kwestia reżysera i producenta, bo nie wierzę żeby dwóch świetnych scenarzystów napisało taki chłam.
Film jest zbyt efekciarski, bez klimatu. Miał ogromny potencjał, ale tak jak waniah napisał - to film dla dzieciaków.
Zgadza się, Weapon X to dla mnie top 5 komiksów w ogóle, ma jedną z najlepszych fabuł i bohaterów z krwi i kości. Dodatkowo dialogi, które ośmieszają 90 procent obecnej produkcji Hollywood. Od razu wiedziałem, że do zmierzenia się z takim materiałem należałoby zatrudnić jakiegoś dobrego reżysera. Film jest słaby i płytki jak kałuża, nawet Jackman go nie uratował.
ech, nic dodać nic ująć. Jackman zgwałcił jedną z najciekawszych postaci komiksowych XX w. i to już jest wielokrotny gwałt, a szykuje się kolejny.
Zgadzam się z wszystkimi. Komiksów z Wolverine czytałem masę i jak zobaczyłem film to poczułem taki niesmak jak nigdy. Eksperyment Weapon-X potraktowano jakby go nie było wcale, wywalili cały motyw ze zezwierzęceniem Logana. Ale pociesza mnie jedna rzecz. Drugą część ma reżyserować Darren Aronofsky, którego bardzo cenię choćby za Wrestlera i The Fountain. Może uratuje to co Gavin Hood i Jackman spieprzyli.
cień szansy jest, ale póki to Hugh jest egzekutywnym producentem całości i powiernikiem pierścienia, tfu, legendy Wolverine'a, to nie spodziewałbym się za dużo. on chce tylko fajnie wypaść jako Logan i zarobić kupę kasy - ewentualna jakość filmu ma dla niego drugorzędne znaczenie.
Fakt, ale znając dokonania Aronofskiego i poziom jaki trzyma wydaje mi się że podciągnie ten film. Niemniej jednak nie spodziewam się fajerwerków. Tak jak spieprzyli to do tej pory to trudno będzie coś z tego więcej wyciągnąć.